На Луганщині затримано наркоділка-диверсанта

Під час відпрацювання затриманого на причетність до злочинів пов’язаних з наркотиками поліція встановила, що наркодилер має причетність до незаконних збройних формувань. Затриманий передавав інформацію про кількість та дислокацію підрозділів Збройних сил України, йдеться на офіційному сайті Нацполіції

Як повідомляється, оперативники Департаменту протидії наркозлочинності Луганської області виявили місцевого жителя, який в гаражі обладнав теплицю для вирощування нарковмісних рослин.

Приміщення було обладнане вентиляцією, поливом і спеціальним освітленням для вирощування селективних сортів конопель. Правоохоронці вилучили 1,5 кг марихуани.

Крім того, поліцейські виявили значну кількість аудіозаписів переговорів, які  затриманий вів з членами незаконних збройних формувань. Зловмисник повідомляв про кількість та місця дислокації підрозділів Збройних Сил України.

Усі записи передані для подальшої перевірки до Служби безпеки України.

Молодику доведеться відповідати відразу за двома статтями Кримінального кодексу України–ст.310 (за незаконний посів конопель) та ст. 258-3 (участь у терористичній організації). Йому загрожує до 15 років в’язниці.

Читайте також:

У Харкові засуджено державного зрадника

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *