“Артемсіль” змінить упаковку

Державне підприємство «Артемсіль» планує використовувати європейські матеріали при виготовленні паперової упаковки для фасування харчової солі, йдеться на офіційному сайті Мінагрополітики

Вже у вересні цього року на полицях українських магазинів з’явиться харчова сіль масою 1,5 кілограма виробництва ДП «Артемсіль» в більш якісній упаковці.

На підприємстві планують перейти до випуску нової упаковки, яка буде відповідати європейським стандартам якості. За рахунок використання паперу з нанесенням поліетилену на внутрішню поверхню, продукція не буде вбирати вологу і злежуватися. Крім цього, високоякісний європейський матеріал дозволить скоротити норми витрати паперу при виробництві пачки на третину.

«Наші споживачі часто висловлювали невдоволення щодо якості паперової упаковки солі. Звичайно ж, ми не могли залишити цю проблему без уваги. 14 червня 2016 року пройшли перші виробничі випробування зразків нової упаковки, і найближчим часом більш якісна пачка надійде в роздрібні торговельні мережі», – зазначив в.о. директора ДП «Артемсіль» Володимир Доля.

На підприємстві і надалі буде проходити модернізація. У планах продовжити заміну застарілого радянського обладнання і перейти на сучасні технології виробництва.

Читайте також:

Харківщина – флагман аграрного сектору економіки України

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *