«Малюнок, вірш, лист до мами»: визначені юні переможці Всеукраїнського конкурсу

«Мати – це святиня на землі. Бережіть її дорослі і малі». Ці зворушливі рядки вірша учня 4-го класу Запорізької області – переможця Всеукраїнського творчого конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами» стали посвятою всім матерям». На цьому наголосив заступник міністра освіти і науки Павло Хобзей під час нагородження переможців конкурсу 15 червня 2016 року, йдеться на офіційному сайті МОН

«Всі добрі справи починаються з любові до матері», – переконаний заступник міністра.

Як зазначила заступник директора Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України Марія Богуслав усього до конкурсу надійшло 1411 малюнків, 1960 віршів, 1279 листів від учнів 1 – 11 класів. Журі відзначило 30 дітей, роботи яких здобули призові місця за номінаціями: «Малюнок»; «Вірш»; «Лист».

Переможці конкурсу були нагороджені цінними подарунками. За І місце діти отримали планшети; ІІ місце – айфони; ІІІ – електронні книги. Також спеціальними призами від журі були відзначені 20 учнів.

Творчий конкурс «Малюнок, вірш, лист до мами» був присвячений Дню матері та проводився за ініціативи громадської організації «Українсько-турецький культурний центр «Сяйво», Міжнародної школи «Меридіан» спільно з Інститутом модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України з 15 лютого по 15 квітня 2016 року серед учнів загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів та професійних училищ. Конкурс був покликаний привернути увагу громадськості до проблем української родини та зміцнення народних родинних традицій; а також виявити та підтримки обдарованих дітей.

Після церемонії нагородження учасники конкурсу, батьки, керівники навчальних закладів у режимі «відкритого мікрофону» висловили вдячність за проведення конкурсу та підкреслили значення родинних цінностей у вихованні дитини.

Читайте також:

Туристам на замітку: правила перетину кордону для дітей

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *