Казковий замок та міні-Диснейленд: унікальні споруди під Києвом викликають захоплення у дорослих і дітей

Під Києвом працює одна з найбільших кіностудій в Україні, яка представляє собою ціле містечко, площею 36 га землі, пишуть podrobnosti.ua

Це місце знаходиться неподалік від Житомирської траси. Якщо звернути з траси в село Гурівщина та проїхати метрів 500, то можна потрапити в кіностудію Victoria Film Studios.

Найбільше увагу привертають ворота цієї студії, вони нагадують казковий замок, який ми бачили, хіба що, з екранів телевізорів. Це вражає всіх: однаковий захват замок викликає як у дорослих, так і у дітей.

Потрапити, на жаль, на територію кіностудії не можна. Вона закрита для сторонніх людей. Але і зовні теж є, на що подивитися. Ворота охороняють фігури, висотою в 3 метри – персонажі з фільмів Чужий і Хижак. Кам’яні склепіння, вузькі вікна і такі “охоронці” надають замку містичний вид. На шпилях є флюгера з фігурками орла, коня і лева.

Це діюча і дуже популярна кіностудія. Тут знімають кліпи, серіали, повнометражне кіно. На території знаходиться 10 павільйонів, масштабні знімальні майданчики, величезні склади з реквізитом, власні студії звукозапису і постпродакшн. Комплекс також включає в себе готель, ресторан для персоналу, окремі VIP-ресторани для акторів і свій невеликий кінотеатр.

Є і другий міні-Диснейленд, який знаходиться в селищі Демидов в 40 км від Києва, в новому зоопарку “12 місяців”. Він ще зовсім молодий, так як відкриття зоопарку було в 2015 році. Пару років тому на місці зоопарку було порожнє поле, а зараз там височить замок з мультфільмів. Насправді, за основу брали баварський замок Нойшванштайн, який ми всі бачили на екранах. На даний момент в цьому замку розташований ресторан зоопарку.

Читайте також:

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *