Закон про вибори на Донбасі можуть прийняти 14 липня

Нардеп «Самопомочі» Роман Семенуха заявив, що Верховна Рада планує проголосувати за закон про вибори на Донбасі уже 14 липня, пише Gazeta.ua.

«14 липня, у четвер, у Верховній Раді планують прийняти закон, яким призначаються вибори на окупованих територіях Донбасу. Чому саме 14 липня? Усе дуже просто: це фактично останній пленарний день Ради цієї сесії і до вересня вона вже не збереться. Тому розлючені люди висловити свій гнів цим обранцям та ФСБ-шним посіпакам не зможуть – депутати підуть у відпустку», – йдеться у повідомленні депутата.

Вважається, що цей закон фактично легалізує бойовиків в Україні.

«Після виборів процес реінтеграції окупованої території продовжиться через імплементацію змін до Конституції, фінансову підтримку Україні окупованих територій, довиборів у Верховну раду від окупованих територій, через які сьогоднішні убивці стануть депутатами українського парламенту. А далі за їх планом – позачергові національні вибори, після чого «ширка» буде остаточно оформлена у парламенті і Україна знову надовго повертається під протекторат Росії», – зазначають у «Самопомочі».

Читайте також:

«Білі комірці» тікають з України


Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *