У столиці запрацює сервіс онлайн-запису на прийом до лікаря

Сервіс онлайн-запису до лікаря влітку стане доступним у тестовому режимі для мешканців Подільського району – міська влада планує запустити перший пілотний проект із впровадження електронної системи охорони здоров’я до кінця цього року. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, йдеться на сайті КМДА

«Електронна система охорони здоров’я передбачає перехід медичних закладів столиці з паперового документообігу на електронний. У цій системі буде міститися вся інформація про пацієнта: дані про онлайн- запис до лікаря, встановлений діагноз, результати лабораторних досліджень, призначення лікаря тощо. Така електронна система значно прискорить обмін інформацією в мережі медичних закладів, адже пацієнт матиме єдину електронну картку, яка міститиме вичерпну інформацію, навіть якщо він обслуговується у декількох медичних установах», – розповів Микола Поворозник.

Він додав, що після впровадження проекту на загальноміському рівні, усі картки об’єднають у єдину облікову онлайн-систему, яка працюватиме у всіх закладах охорони здоров’я столиці.

Читайте також: Через спеку у столиці заборонили продуктові ярмарки

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *