Правоохоронці повністю паралізували роботу ТПП України

У Торгово-промисловій палаті України наразі триває масштабний обшук.

О 10.30 Прокуратура м. Києва та співробітники поліції розпочали раптовий обшук у приміщенні Торгово-промислової палати України. Близько 20-ти силовиків повністю паралізували роботу установи, забарикадувавши усі виходи, навіть з виставкового центру.

Внаслідок дій правоохоронців, не можуть працювати також інші організації, які знаходяться у цьому приміщенні – Міжнародний комерційний арбітражний суд при ТПП України, Аудиторська палата України та інші установи.

Керівництво та співробітники ТПП України запевняють, що правоохоронці навмисно перешкоджають роботі Торгово-промислової палати та здійснюють на організацію неправомірний тиск.

Нагадаємо, 2 лютого члени ТППУ організували акцію протесту біля Прокуратури м. Києва. Вони запевняють, що використовуючи наклепницькі, жодним чином не підтвердженні, заяви одіозних народних депутатів, прокурори порушують кримінальні справи та проводять обшуки. Так, на початку цього року слідчі відновили відразу три кримінальних провадження. І майже одночасно Прокуратура міста Києва, слідчі Шевченківського управління поліції та слідчі служби фінансових розслідувань почали масово викликати співробітників організації на допити.

[huge_it_slider id=”6″]

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *