Еко-сертифікація: які зміни чекають на виробників?

Україна має великий потенціал виробництва органічних продуктів, проте недосконалість законодавства у галузі екологічного та органічного маркування призводить до створення бар’єрів для виходу українських виробників на європейський ринок. У зв’язку з цим екологи, аграрні виробники та представники органів влади зібрались на круглому столі на тему: “Екологічна та органічна сертифікація і маркування харчових продуктів: принципи, методи та добросовісна конкуренція”, який відбувся 19 липня 2016 року. Організатором заходу виступив Комітет підприємців з питань природокористування та охорони довкілля при Торгово-промисловій палаті України. Детальніше читайте на нашому сайті.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *