Як Польща зробила свою продукцію затребуваною у світі

Польща сприймає Україну як важливого економічного партнера та запрошує українських підприємців активно долучатися до співробітництва з польськими компаніями. Про це заявив президент Всепольської Господарської Палати Анджей Арендарський під час зустрічі з представниками вітчизняного бізнесу.

Зустріч відбулась в рамках візиту польської делегації до Торгово-промислової палати України 19 липня 2016 року. Учасники заходу ставили на меті допомогти бізнесу обох країн налагодити тісну взаємодію та подолати бар’єри, які виникають у конкретних галузях. В першу чергу, мова йде про переробну та легку промисловість, а також сферу IT-технологій.

Президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков відмітив, що Польща – це країна з великим досвідом реформування економіки. Як і Україна, Польща втратила російський ринок, проте це стимулювало польських підприємців успішно виходити на інші ринки, що виявилося навіть перспективніше та більш прибутково.

Учасники зустрічі зауважили, що Україна та Польща добре співпрацюють у галузі сировини, однак співробітництво в сфері готової продукції ще не вийшло на високий рівень. Проте і польська, і українська сторона переконані, що найближчим часом ця ситуація зміниться.

Детальніше читайте на нашому сайті

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *