Сенді Джадейджа розповів про фінансове майбутнє України

До його думки прислухаються майже всі фінансисти світу. Його прогнози щодо обвалів ринку збуваються протягом багатьох років. 17 жовтня в Торгово-промисловій палаті України провідний фінансовий стратег Сенді Джадейджа поділився своїми знаннями з українськими бізнесменами.

Сенді Джадейджа є широко відомим у світі аналітиком та бізнес-тренером. Він посідає почесне місце в топ-50 найвпливовіших людей на Forex, CFD і Spread Betting.  Під час зустрічі з представниками українського бізнесу фінансовий аналітик розповів, як протягом декількох десятків років він зміг точно прогнозувати обвал фінансового ринку та навпаки його зростання.

«Я не роблю передбачень, я прогнозую. І цього я прагну навчити український бізнес», – говорить Сенді Джадейджа.

За його словами, Україна сьогодні, як і вся Європа, переживає відчутні кризові явища, але стратег переконаний: під час кризи бізнес не лише може зазнавати втрат, а й розвиватися та багато заробляти. Для цього, як переконує експерт, потрібні специфічні знання фінансового ринку та його особливостей, якими він може поділитися з кожним.

«При цьому почати заробляти на біржі може будь-хто, для цього потрібно мати в кишені всього 200-500 доларів», – запевняє стратег.

Сенді Джадейджа переконує, що в Україні потрібно суттєво покращити рівень фінансової освіти, адже тільки так можна створити якісно нову економіку держави. Він також розповів про власну схему, якої вже багато років навчає студентів у найкращих університетах світу:

«Освіта не має бути складною, і моя філософія така: якщо ти хочеш увімкнути світло, навчися користуватися вимикачем, але якщо ти прагнеш зрозуміти, як працює електрика, ти маєш отримати набагато більше додаткової інформації. Те, чого ми навчаємо, — це дійсно спрощений спосіб заробити гроші на фінансовому ринку за допомогою дуже простої схеми», – говорить Сенді Джадейджа.

Сенді Джадейджа наголосив, що його програма, якої він навчає студентів у всьому світі та буде навчати в Україні, допоможе українському бізнесу подивитися на світовий ринок з іншого, нового, боку. Адже товари, нафта, валюта, за його словами, зараз знаходиться в певному нестабільному стані. І, якщо знати всі необхідні механізми управління фінансами та вміти використовувати для цього правильні інструменти, можна ефективно працювати на цих ринках та примножувати свій капітал тоді, коли інші банкрутують.

«Україна має величезний потенціал, тут знаходиться дуже багато талановитих людей, гарних та перспективних підприємців. Але вони не повинні просто знаходитися тут, про них мають знати інші компанії та світовий ринок. Я переконаний, що іноземний бізнес має дізнатися про можливості України, її перспективи та розвиток в галузі інновацій та технологій, передусім», — сказав він.

Сенді Джадейджа також наголосив на тому, що в Україні дуже розвинена інфраструктура. Окрім цього, на думку фінансового стратега, в країні сприятлива атмосфера, аби сюди приїжджали інвестори, реалізовували спільні проекти з українським бізнесом. На питання, яким пан Джадейджа бачить фінансове майбутнє України, фінансовий гуру відповів наступне:

«Я пропоную вашим людям те, що допоможе повністю змінити їхнє фінансове майбутнє. І все, що їм потрібно зробити, це відкрити очі, щоб побачити можливості, зробити один крок вперед, щоб зробити щось із власним життям. Я вірю, що Україна зараз перебуває в ситуації, коли настав час припинити згадувати минуле і задуматися, як покращити своє життя і своєї сім’ї».

Сенді Джадейджа запевняє, що змінити своє фінансове майбутнє може кожен, але для цього потрібно мати бажання вчитися та рухатися вперед. Окремо експерт наголосив на ролі бізнес-асоціацій у процесі навчання українських підприємців. Бізнес-об’єднання, а саме Торгово-промислова палата України, на думку пана Джадейджі, може зіграти в міжнародному співробітництві величезну роль. При чому це не лише функція розповсюдження інформації, палата не просто виступає посередником, а це велика робота в організації серйозного та необхідного навчання для українських компаній.

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *