Форум-нарада щодо «Експо-2017»: що потрібно знати бізнесу для участі у масштабній виставці?

Українські енергоефективні компанії мають унікальну можливість представити себе на Міжнародній виставці у Казахстані. Торгово-промислова палата України запрошує підприємців долучитися до участі у “Експо-2017”.

Захід проходитиме з 10 червня по 10 вересня 2017 року м. Астана. Торгово-промислова палату України призначено розпорядником у підготовці до виставки спільно з Міністерством економічного розвитку та торгівлі та Державним агентством енергоефективності та енергозбереження. 21 березня у ТПП України відбулася нарада, щодо участі українських компаній у цьому масштабному заході. Організатори розповіли підприємствам, що працюють у сфері енергоефективності та «зелених» технологій, про концепцію експозиції та умови участі.

«Експо-2017» — це унікальний захід. Більше ніж 5 млн відвідувачів мають бути присутніми на цій виставці, 18 міжнародних організацій вже підтвердили участь у «Експо» і понад 100 країн-учасниць будуть на цій виставці, — зазначив Костянтин Гура, представник Держенергоефективності.

Виставка присвячена загальносвітовому і водночас важливому для України тренду — розвитку ательтернативних джерел енергії. Аби донести до іноземних відвідувачів заходу повні відомості про потенціал  українських виробників у сфері «зелених технологій» та відновлювальної енергетики, організатори  планують створити інформаційно-пошукову систему.

Система буде об’єднувати декілька розділів стосовно можливостей з експорту, імпорту та інвестицій, тих, що ми бажаємо отримати в Україну, — пояснив Сергій Свистіль, віце-президент ТПП України.

Енергоефективним компаніям, які хочуть презентувати свої напрацювання, організатори пропонують пакетні пропозиції для розміщення відомостей про підприємства вартістю від 3 до 50 тисяч гривень. Відомо, що Україна буде представлена на окремому тематичному стенді площею 30 м.кв., а презентаційні відео компаній-учасників виставки показуватимуть на екрані протягом усього періоду проведення заходу.

Це буде фільм, за допомогою якого можна буде показати продукцію вашого підприємства. Наше завдання полягає у тому, щоб, використовуючи дуже обмежену площадку, якомога краще показати наші можливості, — сказав Сергій Свистіль.

Представниками ТПП України разом з організаторами виставки, представниками Посольства України у Казахстані та МЗС Казахстану було остаточно прийнято рішення щодо місця розташування експозиції України у павільйоні «Silk Road (Шовковий Шлях)». Місце, за яким закріплено стенд України, розташоване у зручній локації – поруч із входом у павільйон та зонами відпочинку.

Протягом роботи виставки організаторами планується багато різноманітних заходів, починаючи від форумів і закінчуючи виступами видатних артистів та сучасних колективів. Виходячи з важливості та масштабності виставки, майже кожного дня планується проведення значного заходу, що буде актуальним для всіх відвідувачів та учасників «Експо2017». Так, 15 червня планується проведення бізнес-форуму та Національного дня України.

Розпорядники української експозиції зазначають , що такі широкомасштабні заходи світового рівня — найкраща нагода для встановлення корисних бізнес-контактів та укладання взаємовигідних угод.

Головну роль, яку ми бачимо для бізнесу, — це представлення його потенціалу і можливостей нашої енергетичної галузі,  відновлювальної енергетики, «зелених технологій» на світовому рівні. Тому, звичайно, нам дуже важливо залучити максимальну кількість компаній  і організацій, щоб ви могли представити свій потенціал, — наголосив Євген Романенко, представник Мінекономрозвитку.

Тому,  участь України в «Експо-2017» —  це можливість заявити всьому світу про значні перспективи розвитку відновлюваної енергетики нашої країни.

Наразі,  триває активна підготовка робочої групи при ТПП України до виставки. Більше інформації дізнавайтесь на сайті expo2017ukraine.com.ua.

 

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *