Свято українського вина: 15 виноробних господарств представили свою продукцію

У Торгово-промисловій палаті України в межах третього Національного виноробного форуму вперше пройшло свято українського вина Ukraine Wine Drive, на якому понад 15 вітчизняних виноробних господарств представили свої вина

Відкриваючи свято, президент ТПП України Геннадій Чижиков наголосив, що сприяння розвитку українського виноробства є одним з пріоритетних завдань палати:  

Проводячи це свято, ми намагаємося привернути увагу українського суспільства, уряду та представників міжнародної спільноти до важливого національного ресурсу – виробництва вина та до українського виноробства. При підготовці Ukraine Wine Drive ми ставили пріоритетну мету –  повернення довіри  до українського вина, підвищення престижу українського вина, престижу професії  винороба, культури  споживання вина та просування бренду «Українське вино» у світі

Крім українських виноробів, захід зібрав представників парламенту, уряду, ділових асоціацій, засобів масової інформації, а також іноземних посольств в Україні. На Святі також був присутній Жан-Марі Оран, генеральний директор Міжнародної організації з виноградарства та вина, яка об’єднує головні виноробні  країн світу.

Упевнений, присутність Жана-Марі Орана, а також багатьох послів іноземних держав в Україні надає цьому святу міжнародного виміру і сприятиме успіху у виході українського вина на світові ринки. ТПП України ставить перед собою завдання всіляко допомагати українським виноробам у цьому, – сказав Геннадій Чижиков.

Спеціальним гостем свята стала рок-група Kozak System. Ведучою вечора була Вікторія Панченко з ТРК «Київ».

 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *