В Україні вшосте відбудеться міжнародна криптоподія – Blockchain & Bitcoin Conference Kyiv

#захід відбувся

19 вересня відбудеться Blockchain & Bitcoin Conference Kyiv. Цей захід – майданчик, де криптоексперти поділяться досвідом з бізнес-аудиторією, а компанії представлять новинки криптоіндустрії

Як повідомляє організатор, міжнародна компанія Smile-Expo – захід однаково сфокусований на освітній та практичній складових.

Крім конкретних прикладів застосування блокчейну або криптоактивів, на конференції звучатимуть доповіді про розвиток децентралізованих технологій і тенденції в законодавчій сфері. Цю інформацію неможливо знайти в інтернеті, – повідомляє координатор заходу Іван Сухомлин.

Конференція

На учасників чекають два паралельні потоки – Main Hall, присвячений блокчейну в бізнесі та криптовалютам, і Tech Hall, де доповідачі сфокусуються на токенізації активів, ICO і трейдингу.

Головними темами потоку Main Hall стануть: технологічний розвиток блокчейну, його безпека та крос-індустріальне застосування. Спікери також обговорять питання взаємодії криптоактивів із класичними фінансами і спрогнозують, яким буде регулювання крипторинку в Україні та інших країнах.

Потік Tech Hall буде присвячений токенсейлам та застосуванню токенізованих активів на практиці. Доповідачі також розкажуть, як торгувати такими активами на крипторинку, і до чого призведе розвиток децентралізованих технологій.

Спікерами стануть провідні криптоексперти з України та з-за кордону, фінансові аналітики, підприємці, інвестори, юристи, представники державної влади, засновники стартапів, трейдери і маркетологи.

Демозона

Захід розрахований не лише на підприємців та інвесторів, а й на тих, хто цікавиться розвитком блокчейн-індустрії. У спеціально обладнаній зоні ключові гравці ринку представлять свої досягнення: софт, обладнання для майнінгу, фінансові, юридичні, технічні та консалтингові послуги в різноманітних галузях.

Місце проведення

Подія відбудеться в КВЦ «Парковий», навпроти Маріїнського парку, біля набережної Дніпра. Адреса: Паркова дорога, 16а, Київ, 04070, Україна.

Більше про подію – на сайті Blockchain & Bitcoin Conference Kyiv.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *