На спеціалізованій виставці Kharkiv PROM Days презентують технологічні можливості Харківщини

#анонс

З 27 лютого по 1 березня 2019 року в межах форуму «Промисловість Харківщини: технологічні можливості та потреби» відбудеться виставка Kharkiv Prom Days

Мета заходу – надати можливість промисловим підприємствам регіону презентувати свої можливості, налагодити внутрішньообласну кооперацію та ознайомити промислове суспільство з планами держави щодо розвитку та будівництва нових державних об`єктів.

За словами організаторів, задля досягнення найефективніших комунікацій, демонстрації та налагодження кооперації між виробниками організовується спільний формат: бізнес-форум та виставка. Презентації бізнес-форуму нон-стоп дозволять якнайкраще презентувати підприємство, виконати це масштабно для великої кількості слухачів та виконати якомога більше презентацій. А виставкові стенди дозволять продемонструвати підприємство більш детально, продовжити ділове знайомство, не маючи часового обмеження.

Створення панельних дискусій з керівниками профільних департаментів дадуть змогу отримати відповіді від підприємств щодо планованого розвитку та будівництва країни.

До участі у заході запрошуються великі підприємства державного та приватного сектору, підприємства середнього та малого бізнесу Харківщини та України.

Оргкомітет форуму:
Виставкова компанія «АДТ Експо»
Тел.: +38 (067) 579-64-46

Деталі на сайті: www.adt.com.ua

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *