InvestPro Ukraine 2019

#анонс

Що таке InvestPro?

Цілий рік ми підбираємо спікерів і партнерів конференції – фахівців з більш ніж 20 країн, CEO, генеральних і фінансових директорів, корпоративних юристів. На InvestPro вони представляють свої унікальні доповіді, кейси, аналогів яких в світі немає.

Захід успішно поєднує конференцію і виставку, що дозволяє познайомитися з світовими експертами в комфортній атмосфері нетворкінгу, задати будь-яке питання і отримати безцінний досвід.

InvestPro – це ідеї

Ми запрошуємо успішних підприємців і топ-менеджерів з різних галузей, які допоможуть забезпечити вас актуальною інформацією про інвестування, бізнес імміграції, оподаткування, wealth management, захисту активів і побудові міжнародних структур.

Після відвідин InvestPro Ukraine у ​​вас з’явиться ряд реальних ідей для розвитку і масштабування вашого бізнесу. Ви дізнаєтеся, як законно і ефективно структурувати сімейне багатство, як значно знизити податок на прибуток, про нові методи управління капіталом і які інвестиції будуть найприбутковішими в 2019 році.

InvestPro – це нові можливості

12+ презентацій;
12+ експонентів;
250+ делегатів;
бізнес-нетворкінг під час кава-брейків і обіду, вечірнього коктейлю;
презентабельне місце, відмінна організація + найвищий статус аудиторії.
InvestPro – це розкіш

Кожна конференція проходить виключно в престижних готелях класу люкс. Цього року InvestPro Ukraine відбудеться в Hilton Kyiv – готелі з багаторічною історією і бездоганною репутацією.

Організатор: Вosco Сonference
Початок: 24.06.2019, 09:00,
Закінчення: 24.06.2019, 18:00
Локація: Hilton Kyiv
Адреса: Київ, Україна
Сайт: http://investpro-ukraine.bosco-conference.com/kyiv

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *