Поліція перекрила канал торгівлі людьми

Правоохоронці викрили злочинну групу, яка займалася вербуванням і переміщенням через державний кордон України дівчат для подальшої сексуальної есплуатаціі. Про це повідомили в прес-службі Департаменту по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Нацполіціі, пише pravotv.ua

Організатором злочинної групи виявився житель Одеси. Чоловіки займалися вербуванням та переміщенням через держкордон молодих дівчат. Надалі ті потрапляли в сексуальну експлуатацію в нічних розважальних закладах на території Чеської Республіки та інших країнах Євросоюзу. За кожну жертву торговці отримували від 1000 до 3500 євро.

«Зловмисники обіцяли жінкам легальне працевлаштування за кордоном і захмарні заробітки. Оформлення візових документів на виїзд за кордон і транспортні витрати вони залишали за собою, але за умови повернення їм коштів з отриманих «заробітних плат». Тим самим зловмисники фактично втягували своїх жертв у боргову кабалу », – йдеться в повідомленні відомства.

Поліція затримала організатора злочинного бізнесу в Одесі. Його подільника правоохоронці спільно з прикордонниками затримали на кордоні України і Республіки Польща. Зловмисник намагався перевезти на власному автомобілі через кордон двох українок.

Читайте також:

Кіберзлодії проникли до більшості українських банків – ISACA

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *