У столичному банку невідомо куди зникли 7 млн

Слідчо-оперативна група ГУ Нацполіціі України з’ясовує обставини зникнення грошей, що зберігалися в банківських скриньках однієї з фінустанов міста Києва, яку виявили його співробітники після візиту клієнта. Про це повідомляє Право.tv.

«Подія сталася опівдні, коли до фінансової установи звернулися клієнти з вимогою видати цінні речі, які зберігалися в цьому закладі. Коли менеджер банку попрямував в приміщення, де під охороною знаходилися цінності клієнтів, то виявив відкритими кілька індивідуальних сейфів і зникнення 7 млн грн. », – йдеться в повідомленні Відділу комунікації поліції міста Києва, оприлюдненому в четвер.

Слідством було встановлено, що незадовго до візиту останніх клієнтів в спецприміщення, де розташовані індивідуальні сейфи, заходила людина, який зберігав там свої речі. Після його виходу менеджер відразу зачинила двері. Про те, що пропали гроші, працівники банку дізналися через кілька хвилин, коли до них звернулися інші відвідувачі.

Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 5 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять перевірку і встановлюють всі обставини події.

Читайте також: Діяльність нелегальних перевізників буде припинено

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *