Наш Уряд готовий боротися за кожного українця – Гройсман

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що час популізму в Україні пройшов, а його Уряд рішуче налаштований на продовження реформ у державі. Про це він заявив на  «Годині запитань до Уряду» 145 липня, повідомляє Урядовий портал.

«Є справжня позиція, є справжні лідери, є люди, які вірять у те, що говорять. Є лідери, які борються за країну, за її громадян. А є псевдолідери, які імітують боротьбу за Україну, які імітують боротьбу за українського громадянина заради єдиного – отримати 1, або 2, або 5 додаткових відсотків на виборах, і потім бути найбільшим розчаруванням для того ж українського народу. Час популізму минув, настав час відповідальної соціальної економічної політики. І наш Уряд готовий боротися за реформи, готовий боротися за Україну і за кожного рядового громадянина», – підкреслив Володимир Гройсман.

Також Володимир Гройсман додав:

«Ви знаєте, що одна лідер однієї політичної сили говорить про те, що український газ коштує 20 доларів, що є повною нісенітницею…», – сказав він і навів текст меморандуму з Міжнародним валютним фондом, підписаного Юлією Тимошенко у якості прем’єр-міністра 31 жовтня 2008 року.

Читайте також: І знову про кредити: НБУ звітує про засідання

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *