“Аграрний олімп”: хто з вітчизняних аграріїв стане найкращим?

Сьогодні, 22 листопада, у Києві пройде нагородження лідерів у сфері сільського господарства – «Аграрний Олімп». Про це повідомляють у Мінагрополітики. 

Захід організовано Всеукраїнською Аграрною Радою за участі Міністерства аграрної політики та продовольства України, і присвячено підведенню підсумків року та нагородженню аграрних компаній.

200 найбільш успішних аграрних підприємств України боротимуться за 36 нагород Премії «За внесок в розвиток аграрної галузі України» і спеціальні нагороди від Мінагрополітики. Нагороди вручатимуть Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий, голова ВАР та НАЦУ «Укрцукор» Андрій Дикун.

Аграрний Олімп збирає 200 власників та керівників провідних аграрних підприємств, а також більше 100 членів галузевих асоціацій та громадських об’єднань, представників міжнародних організацій, світових аграрних компаній, іноземних посольств, високопосадовців та громадських діячів. Серед них – представники Світового банку, Європейського банку реконструкції та розвитку, Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (FAO), посольств Франції, Німеччини, Китаю, Нідерландів, Туреччини та інших міжнародних партнерів України.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *