Україна та Індія обговорять розширення експорту агропродукції

Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий відбув до Берліну для участі у виставці «Зелений тиждень» (Grüne Woche), яка пройде з 20 по 29 січня. Мета візиту – популяризація української аграрної продукції у світі та залучення інвестицій до національного АПК. Про це повідомляє Урядовий портал. 

Програмою візиту передбачено низку зустрічей з високопосадовцями провідних країн світу, учать в урочистому відкритті «Зеленого тижня» та у 9-ій Берлінській конференції міністрів сільського господарства «Сільське господарство та вода – ключ до забезпечення світу продовольством».

Сьогодні, 19 січня,Тарас Кутовий зустрінеться з Міністром сільського господарства та добробуту фермерів Республіки Індія Шрі Радха Мохан Сінгхом з метою обговорення розширення експорту української аграрної продукції до Індії.

Після урочистого відкриття виставки «Зелений тиждень» заплановані зустрічі з Комісаром ЄС В. Андріукайтісом та Міністром продовольства та сільського господарства Німеччини К. Шмідтом, де мають бути обговорені питання стійкого та взаємовигідного співробітництва з ЄС, залучення інноваційних технологій до українського АПК, забезпечення європейських стандартів якості та безпеки продуктів харчування; біоенергетика.

Завтра, 20 січня, Міністр Тарас Кутовий проведе низку зустрічей з керівниками агарних відомств Литви, Латвії та Чехії, а наприкінці дня привітає гостей на «Вечері українського агробізнесу», який відбудеться у Посольстві України в Німеччині.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *