Укравтодор розробляє інтерактивну карту стану доріг

З метою оперативного забезпечення користувачів автомобільних доріг достовірною інформацією про стан дорожнього руху та можливих його ускладнень Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор)почав роботу над інтерактивною картою стану українських доріг. Про це повідомляє прес-служба Укравтодору.

Першим кроком для реалізації задуманого став запуск спільного проекту з компанією Яндекс.Україна – Укравтодор буде інформувати про стан проїзду українськими автошляхами за допомогою сервісів Яндекс.Карти і Навігатор.

Користуючись цими додатками, кожен водій зможе дізнатися всі ремонтні роботи і несанкціоновані перекриття на дорогах загального користування.

Диспетчери Укравтодору вже працюють з програмою і цілодобово наносять на карту актуальну інформацію про стан автомобільних доріг в регіонах, ускладненнях дорожнього руху в результаті ДТП, ремонту, погодних умов і акцій протесту. Ця інформація – у вільному доступі на yandex.ua/maps, і в додатках Яндекс.Карти і Навігатор. За словами голови Укравтодору, співпраця з Яндекс.Україна повністю безкоштовне.

Читайте також: Що робити, якщо викрали ваш автомобіль?

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *