В Україні запущено онлайн-сервіс для тих, хто втомився пересуватися громадським транспортом

В Україні запущений онлайн-сервіс easy2go, який дає можливість шукати попутників для поїздок по місту. Тобто, декілька водії можуть домовитися про сумісну поїздку, щоб зекономити пальне, або ж пасажири, яким набридло пересуватися громадським транспортом, а на таксі дорого, – також можуть згуртуватися. Про це пише портал Новое время.

Про те, як виникла саме така ідея створення easy2go, розповідає автор сервісу Марат Досполов: “Їздив на громадському транспорті, знаю в якому жалюгідному він стані. Знаю, як таксисти приїжджають на “убитих” машинах, везуть в прокуреному салоні і при цьому беруть втридорога. Знаю, що водії багато витрачають на бензин і могли б економити (сам власник авто і вожу колег) “.

Як це працює?

Після реєстрації на easy2go, водій може створити маршрути, які будуть доступні пасажирам. Вони можуть ознайомитися з усіма деталями маршруту, дізнатися ім’я водія, кількість вільних місць, час виїзду, ціною і т.д.

Крім того, за словами розробника сервісу, easy2go  – безкоштовний. Наразі на ньому вже зареєструвалися понад півтори тисячі користувачів, і вже оформлено близько 500 маршрутів.

Зазначимо, що на сьогоднішній день в Україні зростає кількість онлайн-сервісів та мобільних додатків, які значно полегшують життя громадян. Нещодавно стало відомо, що ПриватБанк запустив новий сервіс для електронного обміну документами.

Читайте також: Кожен українець звітуватиме про свої доходи і витрати. Зареєстровано законопроект

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Комментариев (1)

    Макар Жук

    Квітень 7, 2016 at 10:13

    Ну, зараз вже шукають одного, хто взяв собі попутників! 🙁

    Відповіcти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *