Поліція почне посилений режим роботи з 30 квітня

З 30 квітня 2016 року поліція перейде на посилений режим служби. Про це повідомила голова Національної поліціі Хатія Деканоїдзе, передає 112.ua.

“Всі керівники Національної поліції на місцях, вони будуть служити на місцях. Усі підрозділи Національної поліції теж будуть переведені на посилений режим роботи служби. 1 травня – це пасхальне богослужіння і 10 млн наших парафіян, вони будуть відвідувати церкву. У зв’язку з цим, наряди поліції будуть виставлені поблизу понад 15 тис. церков по всій Україні і в роботі будуть задіяні близько 23 тис правоохоронців, поліцейських “, – сказала вона.

Крім того, заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий зазначив, що особовий склад МВС переведено на посилений режим несення служби.

“Створені оперативні штаби, є координація дій з СБУ, ГПУ. Відповідна робота у нас проводилась і на місцях повністю, тобто моніторинг ситуації і володіння обстановкою … МВС зробить все для того, щоб забезпечити правопорядок. Особлива увага приділятиметься Одесі, я думаю, що сьогодні ми будемо спілкуватися, аналізувати ситуацію і приймати відповідні рішення, щоб там більше ніколи не відбувалося трагедії, я думаю, ми зможемо це забезпечити “, – сказав заступник міністра.

Читайте також: Відчиняйте, поліція! Як поводитися під час обшуку.

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *