Викладач з Івано-Франківська стала єдиним представником України у престижній програмі ЄС

Ірина П’ятничук (кандидат економічних наук, доцент кафедри обліку і аудиту Університету ім. Короля Данила Галицького) успішно завершила стажування в програмі ЄС Erasmus+ «EUSDR 2nd Youth Platform: Learning Pathways to Social Cohesion – Synergies between Formal and Non Formal Learning, 18-19 May 2016, Vienna, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА

Пані П’ятничук – єдиний представник України в цій програмі серед понад 50-ти учасників із 13 країн ЄС (Німеччина, Австрія, Угорщина, Словаччина, Болгарія, Словенія, Хорватія та ін.) Проект підтримує обмін знаннями і досвідом між фахівцями навчальних закладів та молодіжних установ, а також сприяє створенню високоякісних проектів і професійних партнерств.

Ірина презентувала проект про неформальні методи навчання, які використовуються в Університеті ім. Короля Данила Галицького, обговорювала особливості такого навчання з представниками робочої групи з різних країн та встановлювала можливість поєднання формальних і неформальних методів навчання.

Особливість такого навчання полягає у веденні керівниками компаній та представниками різних сфер бізнесу бесіди зі студентами для передачі своїх знань та практичного досвіду.

Перевагами такого проекту є: мотивація до формальної освіти через використання неформальної освіти; забезпечення дотримання принципу рівності у спілкуванні між учасниками проекту; налагодження зв’язку між ринком праці та освітою; покращення комунікації між студентами та підвищення їх соціальної активності.

Читайте також: До кінця року по всій Україні буде запроваджено систему ЦНАПів – Зубко

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *