Пенсійний фонд Прикарпаття презентував студентам-правникам нові технології

В управлінні Пенсійного фонду України  м. Івано-Франківська на День відкритих дверей завжди раді бачити своїх давніх партнерів з університету права імені Короля Данила Галицького. Тож, коли сьогодні сюди завітали студенти на чолі з кандидатом юридичних наук, доцентом Михайлом Лотоцьким, їм запропонували  ознайомитись з  новими технологіями, які запроваджуються у системі Пенсійного фонду з метою поліпшення якості обслуговування  населення, йдеться на офіційному сайті Івано-Франківської ОДА

 

Начальник відділу звернення громадян Світлана Кучірка, зокрема, детально не тільки розповіла, а й продемонструвала переваги централізованого призначення та виплати пенсій. Ідеться про те, що буквально сьогодні-завтра для того, щоб подати документи на призначення пенсії, реально буде прийти в будь-яке управління Фонду чи уповноважене місце, у тому числі й в об’єднаних територіальних громадах. І зовсім легко й просто, за лічені години, завдяки запровадженому електронному формату документообігу  пенсійна справа буде сформована. Безконтактний спосіб обслуговування сприятиме уникненню корупції, адже програма автоматично вибере найкращий варіант для призначення пенсії.

– Тісна співпраця з цим вищим навчальним закладом існує віддавна,– коментує начальник управління Пенсійного фонду України в м. Івано-Франківську Оксана Козло. – Відповідно до угоди Пенсійного фонду та університету права імені Короля Данила Галицького, студенти-правники проходять практику в нашому управлінні. Цього року вона особлива тим, що якість обслуговування  населення поліпшується просто на очах, зі змінами у впровадженні нових технологій.

 

Читайте також:

Правозахисники закликали владу не зволікати з покаранням режиму Януковича

В Україні зберігається високий рівень ризику повторних спалахів поліомієліту – ВООЗ

Невдалий “бізнес” чернігівського хакера

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *