Які бізнес-курси обрати: 6 інноваційних освітніх платформ країни

#огляд

Ми зібрали шість 6 найцікавіших українських платформ, які виходять за межі традиційного навчання та розвіюють міф про те, що освіта – це нудно

Чимраз більше популярними в Україні стають освітні курси. Так можна й підтягнути свої знання у певній сфері, й обрати новий напрямок діяльності, й навіть знайти ділових партнерів. Але як обрати кращу платформу? Наші редактори вже зробили добірку незвичайних та найцікавіших.

TreeIT

Одна з найоригінальніших і найбільш прогресивних освітніх платформ в Україні — TreeIT. У TreeIT впевнені: їхня платформа кардинально змінює уявлення про традиційну систему освіти. І вони пояснюють це тим, що справа полягає в їхній унікальній комбінованій дистанційній системі, наділеній усіма перевагами оффлайн-навчання.

Що особливого в освітній платформі TreeIT? По-перше, весь процес навчання будується на принципі лояльності й турботи про студентів. Представники платформи обіцяють, що тут не буде нудних лекцій, некваліфікованих викладачів-теоретиків і купи непотрібних домашніх завдань.

По-друге, викладачі TreeIT – це завжди справжні професіонали з багаторічним практичним досвідом роботи з IT-технологіями. Вони не просто читають лекції про інструменти, які допоможуть вам створювати круті інтерфейси, але й навчають критичного та візуального мислення.

По-третє, навчальний процес у TreeIT радикально відрізняється від аналогічних онлайн-майданчиків. Тут студенти отримують необхідні знання у сфері IT-технологій, роблячи це весело й цікаво. Вони змагаються з іншими студентами та заробляють своєю активністю додаткові бали.

До того ж учитися на відмінно мотивує лояльна система оплати: вартість кожного наступного курсу залежить від успіхів студента в навчанні.

Ще однією важливою перевагою TreeIT фахівці платформи називають дистанційованість. Тобто проходити курси можна з будь-якого міста, навіть країни. Досить комп’ютера і стабільного виходу в інтернет. Плюс можна самому обрати зручний час для занять.

Навчання проходить на базі сучасної LMS-платформи, доступ до якої ви отримаєте відразу після оплати курсу. Це дозволяє дивитися лекції в режимі онлайн, виконувати домашні завдання та стежити за розкладом занять.

Для кого курси в TreeIT будуть корисними? Для кожного, хто хоче навчитися чомусь новому або оволодіти такою професією:

Обрати курс можна залежно від своєї підготовки: на рівні новачка, впевненого користувача, досвідченого користувача або профі. Якщо ви не впевнені в рівні своїх знань та умінь, ви можете пройти безкоштовний тест на визначення своєї комп’ютерної грамотності.

А для тих, хто не може визначитися, в якому саме напрямку прагне розвиватися, розроблено тест «Який ти айтішник?».

Що ще відрізняє цю освітню платформу від інших майданчиків? Платформа TreeIT — це не звичні відеокурси. З одного боку, є лекції, які можна дивитися в будь-який зручний час, а з іншого – вебінари та реальні проекти, над якими студенти працюють по групах онлайн.

А ще TreeIT активно співпрацює з провідними ІТ-компаніями. Й, на відміну від багатьох інших платформ, реально допомагає своїм студентам по закінченню курсів знайти роботу та реалізувати себе як фахівці.

Krok Business School

Учитися все життя – таку просту та зрозумілу істину культивує Krok Business School. Її засновники – представники однойменного приватного університету, одного з найбільших в Україні. Сьогодні на рахунку BSK – реалізовані проекти для KAN Development, Київстар та Vaillant Group Ukraine.

У BSK виховують випускників-лідерів, які, спираючись на отримані знання та зв’язки, змінюють себе, свій бізнес і світ навколо себе.

Викладачі-практики об’єднали в навчальних програмах кращий світовий досвід менеджменту та глибоке розуміння сучасної практики ведення бізнесу в Україні. Адже BSK активно співпрацює з українськими, закордонними та міжнародними навчальними закладами, а також представниками реального бізнесу.

У програмах для керівників бізнесу Krok Business School фокусується на особистому професійному розвитку студентів і пропонує понад 10 відкритих програм. А для корпоративних клієнтів програми реалізують під замовлення.

BSK у цифрах і фактах: 700+ випускників модульних програм, тренінгів і семінарів, 200+ випускників програм MBA, 60 — міжнародна команда викладачів, 30+ програм для корпоративних клієнтів, 5 програм MBA

BSK – провайдер програм MBA (ступінь магістра бізнес-адміністрування) в Україні. А портфель програм BSK містить 5 таких програм:

  • General МВА без спеціалізації
  • МВА зі спеціалізацією IT
  • MBA PHARMA (менеджмент і маркетинг у фармацевтичних компаніях)
  • МВА Операційна досконалість (управління виробництвом)
  • International MBA (дистанційна форма навчання)

Ті, хто розвиває свої навички управління справою, знають, що формат навчання – не єдиний критерій вибору бізнес-школи. Одночасно з гнучкими програмами, які студенти підлаштовують під себе, BSK розробила зручну систему оплати навчання, отримання міжнародного ступеня MBA та можливість кар’єрного розвитку.

Сьогодні школа пропонує ряд навчальних курсів, розроблених одразу для декількох категорій клієнтів. Тут навчаються й молоді фахівці, стартапери, підприємці, а також топ-менеджери, власники малого та середнього бізнесу, керівники різних рівнів.

LABA

За словами засновників, це міжнародна освітня платформа, що об’єднує слухачів і викладачів. Унікальність проекту полягає в тому, що навчання тут проходить у динамічному форматі, а всі лектори – професіонали, відомі у своїй сфері.

Усі курси розбиті на тематичні блоки, в кожному з яких можна отримати необхідні знання онлайн і знайти відповіді на питання в різних аспектах сучасного життя. Водночас програма навчання чітко систематизована, що дозволяє отримувати знання цікаво та ефективно.

Укладання кращих угод завдяки переговорам, діагностика підводних каменів у договорах, покроковий алгоритм реалізації проекту, побудова бізнес-моделі для малих і середніх підприємців – цьому та багато чому іншому, за словами організаторів платформи, навчаються слухачі курсів LABA.

Тут також навчають, як правильно вести особисті фінанси, побудувати свої відносини з банками та розповідають, у що інвестувати в Україні. А кращі українські бізнесмени діляться своїм досвідом і знаннями, допомагають уникнути більшості помилок під час запуску своєї справи.

MarkEd

Своєю головною особливістю MarkEd називають те, що тут навчають усім секретам роботи в інтернет-маркетингу (від копірайтингу до налаштування таргетованої реклами).

А для кожного підприємства провідні фахівці розробляють унікальну навчальну програму, враховуючи всі особливості його діяльності.

Розробка маркетингової стратегії, фірмового стилю, запуск реклами в соцмережах і розробка всіх супутніх проектів – MarkEd пропонує додаткові послуги, які, за словами організаторів, допоможуть успішно розвивати бізнес чи нові напрями в ньому.

Організатори освітньої платформи MarkEd запевняють, що вона надає не тільки можливість отримувати цінні та необхідні знання, а й можливість поспілкуватися з провідними фахівцями галузі й потенційними партнерами. Під кожну програму та бізнес-захід обирають фахівців-практиків, кожен з яких дає унікальні знання, підкріплені успішними прикладами.

За час існування платформи за її освітніми курсами пройшли навчання та отримали сертифікати понад 450 фахівців.

Community Business Platform (BCP)

Це українсько-американська освітня платформа, яка проводить семінари та тренінги для початківців і досвідчених підприємців від найкращих українських та іноземних лекторів.

Навчання проводиться в таких сферах, як менеджмент, маркетинг, управління проектами, публічні виступи та ефективна бізнес-комунікація.

Головною своїм перевагою розробники ВСР вважають те, що навчальні програми, які створені та впроваджені в роботу від професіоналів України й США, проводять англійською мовою. Тобто, крім знань у сфері бізнесу, слухачі курсів отримують величезну практику свого бізнес англійської.

90% практики та лише 10% теорії – ще одна перевага навчання на цій платформі.

Сьогодні тут створено 7 навчальних програм:

  • Advanced Business Program
  • Project Design and Management
  • Career Development
  • Public Speaking
  • бізнес англійська
  • підготовка до IELTS
  • Interview in English

Кому будуть цікаві ці курси:

  • бізнес-організаціям
  • агротрейдингових компаній
  • керівникам вищої та середньої ланки
  • топ–менеджерам
  • усім, хто прогне підвищити свій професійний та особистісний рівень розвитку

Next Generation Business School (NGBS)

Особливість цієї платформи — вона поєднує тренінги й психологічні ігри з майстер-класами та вивченням конкретних портфелів успішних інноваційних компаній, а так само проектів, які ще недавно були початківцями-стартапами.

Засновники школи запевняють, що головна методика платформи полягає в тому, щоб спровокувати слухачів курсів розкрити свій потенціал, показати прості у використанні бізнес-моделі, допомогти засвоїти основні правила безпеки на економічних хай-веї.

NGBS пропонує наступні курси:

  • мотиваційний
  • базовий
  • професійний

Крім цього, тут організовують сесії з візуалізації та формування особистих цілей у побудові кар’єри.

Знання – невіддільна частина розвитку людини, її розвитку і як особистості, і як фахівця. А обравши для себе максимально ефективну освітню платформу, ви зможете не тільки розвивати себе, але й досягти нових професійних вершин.

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *