Як обрати надійного постачальника питної води: огляд 5 компаній Києва

#огляд

Знайшли 5 столичних сервісів з доставки питної води і, спираючись на відгуки клієнтів, визначили їх основні переваги та недоліки

“Небесна криниця”

Постійні клієнти цього сервісу відмічають, що основна його перевага – це завжди якісна та смачна вода, яку добувають в екологічно чистій зоні – курортному містечку Ворзель. Вода не має ніяких сторонніх запахів та не залишає накипу на посуді. 

У самій “Небесній криниці” запевняють, що якості своєї продукції приділяють особливу увагу. Так, вода проходить багаторівневу очистку, завдяки чому прибираються усі шкідливі домішки і зберігаються природні мінерали. Крім цього, вода збагачується киснем, а стерелізація озонуванням та опромінення води і бутлів ультрафіолетом забезпечують знищення небезпечних бактерій та попереджають їх появу.

Водночас багато киян зазначають, що не дивлячись на високу якість продукції рівень обслуговування та компетентності персоналу компанії залишають бажати кращого. За словами користувачів, нерідко між ними та персоналом компанії виникають конфлікти, на які керівництво “Небесної криниці” частіше за все воліє не реагувати. 

 

 

 

 

 

 

Цікаво, що на Фейсбук-сторінці “Небесної криниці” відсутня вкладка “Відгуки”. Можливо, саме через те, що над якістю обслуговування компанії ще варто добре попрацювати? 

Переваги: якість води

Недоліки: обслуговування та низький рівень комунікації з клієнтами

Читайте також: Як вибрати надійну клінінгову компанію: добірка столичних сервісів

Clear Water

Це одна з перших компаній з доставки бутильованої води в Києві. Ті, хто постійно користується її послугами, розповідають, що основною перевагою Clear Water є вигідні акції та постійні розіграші для існуючих та нових клієнтів. 

Крім цього, компанія пропонує особливі умови на доставку води та гнучкі варіанти оплати корпоративним клієнтам. А також проводить безкоштовні екскурсії для усіх бажаючих на свій завод, де кожен може побачити, як здійснюється виробництво продукції Clear Water.

Та крім суттєвих переваг компанія має і свої недоліки. Так, клієнти Clear Water з року в рік скаржаться, що трапляються випадки, коли ціна на воду змінюється без попередження.

Крім цього, за їхніми словами, вартість води тут набагато вища, ніж в інших компаніях.  

Переваги: якість води, акції для існуючих та нових клієнтів

Недоліки: висока ціна, непрозора цінова політика 

Skandinavia 

Якісна та смачна вода за порівняно низьку ціну – так відгукуються клієнти Skandinavia про цю компанію. 

У самій Skandinavia запевняють, що в якості стандартів взяли за основу природні джерела в гірській Скандинавії і відтворили хімічний склад максимально наближений до джерел регіону. Спеціалістами компанії був підібраний оптимальний склад солей, що забезпечив органолептичні властивості Скандинавії, притаманні лише воді народженій в високогірних районах. 

До переваг цього сервісу можна також віднести гнучку систему знижок для постійних клієнтів, а також безконтактну доставку та оплату на час карантину.

Водночас є у компанії і серйозні недоліки. Незручний графік доставки, зміщення строків доставки та слабкий зворотній зв’язок –  те, на що найчастіше скаржаться клієнти Skandinavia. 


Переваги: низька ціна

Недоліки: якість обслуговування 

“Райське джерело”

Ще одна компанія, яка пропонує якісну питну воду за порівняно низькою ціною. Користувачі відмічають, що вода “Райське джерело” смачна, без сторонніх запахів та не залишає накипу на посуді.

Крім цього, особливістю компанії є те, що вона пропонує вигідні умови та знижки для дитсадків, шкіл та корпоративних клієнтів. Для кожного об’єму замовлення тут розробляють окрему пропозицію. 

Що стосується недоліків, то, як і в багатьох інших сервісів з доставки води, на жаль, слабким місцем компанії “Райське джерело” клієнти називають рівень обслуговування.

Крім цього, серйозним недоліком є те, що оплатити перше замовлення тут можна лише готівкою. Багато користувачів скаржаться, що через це замовляти воду, наприклад, батькам-пенсіонерам, дуже незручно, адже немає змоги оплатити доставку замість них. 

Переваги: ціна, акції та цікаві пропозиції

Недоліки: несвоєчасна доставка, слабка комунікація, незручна оплата

“Аквасвіт”

Відгуків про цю компанію в соцмережах дуже багато. Тому ми не могли не взяти її в нашу добірку. 

Почнемо з хорошого. Ті, хто користувався послугами цього сервісу, відмічають, що вода “Аквасвіт” дуже якісна. У самій компанії розповідають, що їхня вода зберігає свої природні властивості і не містить консервантів, тому термін її зберігання становить лише 3 місяці. Після відкриття бутля рекомендується вжити воду протягом 3-х тижнів. 

Та не дивлячись на хорошу якість продукції, сервіс “Аквасвіт” залишає бажати кращого. Аналізуючи відгуки клієнтів компанії, можна зробити висновок, що ситуація з кожним роком лише погіршується.

Переваги: якість води

Недоліки: грубість та некомпетентність персоналу, сервіс 

Ми відзначили плюси і мінуси кожного з присутніх в огляді постачальників води в Києві. Хтось виділяється за рахунок використання нових технологій, хтось зосередився на роботі з клієнтською базою або приваблює приємною ціною. Утім, не обійшлося і без серйозних недоліків. У будь-якому випадку, вибір залишається за вами. Головне, обирайте ту воду, яка вам до душі, і споживайте справді якісний продукт 🙂 

Читайте також: Яку кейтерингову компанію обрати: добірка креативних столичних сервісів

 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *