Яку кейтерингову компанію обрати: добірка креативних столичних сервісів

#огляд

Плануєте новорічний корпоратив, святкування річниці компанії чи важливий бізнес-захід? Підготували для вас добірку креативних студій кейтерингу в Києві, які кардинально відрізняються від інших

La Famiglia Catering

Починаємо свою добірку саме з цієї компанії, адже користувачі соцмереж називають її однією із найкращих. Організація і проведення закритих і публічних заходів в масштабах Києва і України – тут знають, як зробити будь-який бізнес-захід або свято ідеальним.

У La Famiglia Catering розповідають, що протягом 3 років роботи ними проведено понад 3 000 заходів, які відвідали близько 500 000 гостей. І кожного дня ці цифри зростають в шаленій прогресії.

У 2018 році компанія La Famiglia Catering,  за результатами незалежного дослідження споживчих уподобань, була відзначена премією «Фаворити Успіху – 2018» у категорії «Кейтеринг».

Ми робимо ставку на ідеальний сервіс, безкомпромісну якість, вишукане меню і готовність вражати, – розповідають представники компанії

За їхніми словами, запорука успіху La Famiglia Catering – це власна виробничо-технічна база в 1000 квадратних метрів, сильна команда професіоналів, кращі постачальники продуктів і підтримка 12 ресторанів. А основна перевага для замовника – мобільність, можливість провести захід для будь-якої кількості гостей і індивідуальна розробка меню.

Наша основна цінність – це команда, ті люди, які поділяють філософію компанії: ініціативні, креативні і старанні. Ми дбаємо про кожен етап підготовки свята, – говорять в La Famiglia Catering

У 2019 році компанія La Famiglia Catering повністю відмовилася платити приховані комісійні і винагороди агенціям. Вчасно прийняте безкомпромісне рішення дає змогу La Famiglia Catering думати про переваги для клієнтів, прозоре ціноутворення  і чесні умови співпраці. Спеціалісти компанії запевняють, що саме прозорість і чесність дозволяють бути впевненим у собі, не платити відсотків чи прихованих комісійних, пропонувати повноцінний сервіс і найкращі умови в межах заданого клієнтом бюджету.

З огляду на зростання рівня соціальної відповідальності компанія бере участь у важливих розвиваючих ініціативах. Останній проект – гастрономічне спонсорство освітнього проекту. Слід зазначити, що організатором заходу стала 15-річна школярка, фіналістка масштабного всеукраїнського проекту від Фонду Кличка.

Винятковий ентузіазм дівчинки підкорив всю команду La Famiglia Catering і ми виступили гастрономічним спонсором проекту. Дуже важливо підтримувати розвиваючі ініціативи, особливо якщо йдеться про підростаюче покоління – розповідають в La Famiglia Catering

Спеціалісти компанії запевняють, що уважно слідкують за тенденціями кейтерингу і самі задають тренди: концепцій, меню, декору. Такий підхід завжди тримає команду La Famiglia Catering в тонусі і стимулює ставати краще кожного дня.

Наша мета – зробити все для того, щоб гості відчули атмосферу свята і отримали незабутні емоції і спогади. Кожна подія – маленька історія і наша особлива гордість, – підсумовують в La Famiglia Catering

Сіль та Перець Кейтеринг

Смачна натуральна їжа, якісна подача, екологічний підхід та декор із натуральних матеріалів – ось головні особливості цієї компанії, які так цінують її клієнти.

Користувачі соцмереж відмічають, що з персоналом «Сіль та Перець» дуже легко працювати: усі побажання та вподобання клієнтів тут підхоплюють на ходу і відразу реалізують їх в цікаві рішення. Крім цього, ця кейтерингова компанія постійно радує своїх замовників приємними сюрпризами та подарунками.

Ще однією особливістю «Сіль та Перець» є те, що компанія здійснює екологічну доставку закусок у коробках. Кожен «SIP BOX» – це самодостатнє збалансоване меню до якого пропонуються відповідні напої.

Наша головна перевага – жодного пластику у вашій їжі, – розповідають в компанії

Тут використовують лише безпечні для людини та довкілля пакувальні матеріали:

  • скляну тару з металевими кришками
  • картон без пластикового шару
  • дерев’яний та біорозкладний посуд

Складові пакування «SIP BOX» ви зможете здати на переробку чи компостувати після використання.

Atelier Catering

Нестандартне авторське меню, стилізоване оформлення заходу та креативна подача страв – саме це, за словами клієнтів Atelier Catering, є головними перевагами цієї кейтерингової компанії.

 

Спеціалісти Atelier Catering запевняють, що перетворюють будь-які амбіції своїх клієнтів на реальні проекти. Наприклад, для любителів скандинавського стилю тут пропонують подачу страв та сервіровку на камінні чи дереві. У якості оформлення – композиції із моху, ялинки чи сосни.

Для тих, хто надає перевагу чомусь екстравагантному, творча команда Atelier Catering розробляє ексклюзивне меню та організовує нестандартне оформлення заходу, орієнтуючись на індивідуальні смаки та вподобання замовника.

Не дивно, що такий креативний підхід зробив компанію дуже популярною. Постійними клієнтами Atelier Catering є такі відомі бренди, як Tetra Pak, Lipton, Київстар, Укрсиббанк, Агромат і багато інших.

DZYGA

Ті, хто хоч раз користувався послугами цієї кейтерингової компанії, запевняють, що головна її особливість – це вдало підібрана команда. Спеціалісти GZYGA не лише організовують бізнес-захід на найвищому рівні, а ще й вправно справляються з будь-якими екстреними та форс-мажорними обставинами, яких під час організації масштабних святкувань, на жаль, часто не уникнути. А ще клієнти GZYGA запевняють, що вартість послуг цієї компанії та ціни за кейтеринг – одні із найоптимальніших у Києві.

У самій компанії запевняють, що всі клопоти з організації заходу беруть на себе, а замовникам залишається лише насолоджуватися святом та незабутніми емоціями.

GZYGA пропонує повний спектр послуг з організації виїзних бенкетів, зокрема:

  • вибір місця проведення події
  • підбір відповідного меню
  • замовлення найсвіжіших продуктів
  • приготування і витончена сервіровка страв
  • стилізоване оформлення залу або території
  • організація культурної програми для дорослих та дітей
  • музичне оформлення заходу
  • повне прибирання після закінчення святкування

Крім цього, тут пропонують багато цікавих місць для проведення важливих подій. Зокрема, на даху висотного будинку, у парку чи саду, на борту яхти або теплоходу, на мальовничому острові, в морі або на річці.

За понад 10 років роботи на ринку клієнтами компанії стали: Biofarma, IQ Hub, Укрбуд, КийАвіа та інші відомі бренди.

Casual Catering & Delivery

Власне виробництво, можливість замовити кейтерінг або доставку за 24 години до початку івенту, суворий внутрішній контроль якості – це лише частина переваг цієї компанії, які відмічають користувачі її послуг.

Крім цього, спеціалісти Casual Catering & Delivery пропонують ряд послуг безкоштовно: підбір меню, розрахунок необхідних меблів, обладнання та персоналу, консультацію з організації професійного кейтерингу.

Для тих, хто знає, який хоче організувати захід, але ще не визначився з місцем його проведення, тут пропонують свою допомогу. У базі компанії є понад 400 перевірених локацій, серед яких обов’язково знайдеться ідеальна для конкретної події.

Крім виїзного обслуговування урочистих та бізнес-подій, компанія організовує доставку готових страв у боксах від 499 грн. Найкраще такий формат підходить для перекусів під час переговорів, ділових зустрічей, святкування подій в офісі, вдома, на природі.

Ви можете замовити готові бокси, або запросити індивідуальне меню, яке буде доставлено без обслуговування, – розповідають в Casual Catering & Delivery

Доставка готових страв у боксах по Києву безкоштовна.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *