Топ-7 мотивуючих фільмів про бізнес та успіх

#добірка

Підготували максимально корисну, на думку нашої редакції, добірку фільмів про бізнес та успіх

Вовк з Уолл Стріт (2013 рік)

Режисер: Мартін Скорсезе

Джордан Белфорт влаштовується у великий банк, його кар’єра йде вгору, але тут трапляється обвал світових фінансових ринків, — і підприємство закривається. Дружина радить герою влаштуватися в невелику контору з торгівлі акціями, і там його природний талант допомагає йому просунутися. Потім він відкриває власну фірму і заробляє великі гроші. Він веде розгульний спосіб життя, а фінансова сторона діяльності Джордана починає цікавити ФБР.

Пірати Силіконової Долини (1999 рік)

Режисер: Мартін Берк

Історія підкорення світу комп’ютерними геніями – Біллом Гейтсом і Стівом Джобсом.  Революція трапилася, коли її ніхто не чекав. Усе почалося на зорі вісімдесятих, в маленьких підсобних приміщеннях, де двоє нікому не відомих програмістів винаходили і фантазували.

Корпорація (2003 рік)

Режисер: Марк Ахбар, Дженніфер Ебботт

Цей документальний фільм відкриє секрети, за допомогою яких великі корпорації маніпулюють вашою свідомістю. Ви дізнаєтеся про те, як вони зароджуються, розвиваються і за допомогою чого впливають на суспільство, поставите «психологічний діагноз» сучасним мастодонтам бізнесу, переймете їх досвід і зможете уникнути їх помилок.

99 франків (2007 рік)

Режисер: Ян Куннен

Фільм, що містить в собі елементи комедії, призначений для викриття рекламної індустрії, для демонстрації її зворотного боку. Жан Коунен правдиво, часом жорстко, закриваючи очі на моральні принципи, показує людське життя, відредаговане у фотошопі. Що можна почерпнути з фільма: секрети маркетингу, фішки впливу на цільову аудиторію, вміння створити правильне враження і використовувати креатив в бізнес-проектах.

Тут палять (2005 рік)

Режисер: Джейсон Рейтман

Робота у Ніка Нейлор не з легких.  Він повинен лобіювати тютюнопаління, як це тільки можливо.  Здавалося б, який абсурд вступати в конфлікт із затятими противниками куріння і намагатися довести корисність останнього.  Але така вже в Ніка робота.

Джеррі Магуайер (1996 рік)

Режисер: Кемерон Кроу

Звільнення поставило Джеррі Магуайера перед вибором: або далі дозволяти комусь контролювати свою долю, або будувати її самому. Хто з нас не опинявся на такому роздоріжжі? Для Джеррі все могло б бути якнайкраще, якби не його колишні колеги. Якщо він програє, то встати на ноги йому вже ніколи не вдасться.

Бойлерна (2000 рік)

Режисер: Бен Янгер

Чи замислювалися ви коли-небудь над тим, чому деякі люди виграють в лотерею мільйони доларів, а ви ні? Чому ви заробляєте 3 тис доларів в рік, а секретарка з Майкрософт 140 тис доларів? Цей фільм допомагає почерпнути принципи продажів і дізнатися секрети «гарячого бізнесу» на прикладі брокерських махінаторів з Америки.

 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *