Український маркетинг-форум 2020: про що говоритимуть спікери, кому буде корисно відвідати

#анонс

14–15 квітня 2020 року в Mercure Congress Centre відбудеться головна щорічна бізнес-подія для маркетологів – Український маркетинг-форум

Про форум

Ukrainian Marketing Forum – головне щорічне місце зустрічі спільноти професіоналів, які пропонують нові ідеї, розробляють стратегії та продукти і формують клієнтський досвід. Це платформа, на якій ринок обговорює порядок денний на завтра й аналізує пройдені уроки. Тут можна скласти уявлення про майбутні тенденції, познайомитися зі свіжими кейсами та кращими експертами в різних сферах.

Авторський формат

Наповнення кожної секції курує ментор – один з членів Експертної ради або ключовий експерт ринку маркетингових комунікацій. Це дозволяє розглядати теми та кейси, які дійсно цікаві маркетинговій спільноті.

Аудиторія

Понад 1000 топ-менеджерів, які реалізують функцію маркетингу, стратегічного планування та розвитку в компаніях, а також власники компаній.

Форум найбільш корисний для компаній, що працюють на ринках споживчих товарів, товарів тривалого користування, фінансів, страхування, телекомунікацій, IT, дистрибуції, роздрібної торгівлі та послуг.

Спікери

Понад 60 доповідачів із різних країн і компаній, яким є що розповісти про маркетинг, клієнтський досвід і розробку стратегій.Це провідні маркетинг-директори, генеральні директори та власники великих українських підприємств, експерти у сфері маркетингових комунікацій і в суміжних галузях.

Реєстрація на захід тут.

 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *