Сертифікація харчових продуктів: які зміни чекають на виробників?

20 травня 2016 року у Торгово-промисловій палаті України відбулась конференція на тему: «Сертифікація підприємств харчової промисловості: організаційні та правові аспекти». Учасники конференції обговорили схеми сертифікації систем менеджменту харчової безпеки, сертифікацію органічної продукції, а також відповідальність за виробництво та продаж продукції, що не відповідає вимогам якості та безпеки за законодавством України та ЄС. По закінченні конференції кожен учасник отримав сертифікат.

Читайте також: Перехід на міжнародну сертифікацію: до чого готуватись виробникам харчової продукції?

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *