У центрі Києва мітингують ошукані інвестори будівництва “Аркади”

#ошукані інвестори

На мітинг вийшли довірителі банку “Аркада”, інвестори трьох житлових комплексів — ЖК “Еврика”, ЖК “Патріотика” і ЖК “Патріотика на озерах”. Інвестори банку кілька років чекають на завершення будівництва квартир, за які вже заплатили 100% вартості або продовжують платити кредити

Акція стартувала о 9:00 біля головного офісу банку “Аркада”. Від вулиці Ольгинської учасники мирної акції перейшли до Офісу президента України. Демонстранти встановили намети, маленький дерев’яний будинок і фігурки багатоповерхівок. Після цього акція перемістилася під будівлю мерії Києва. Там активісти проведуть флешмоб і виставку “Будинки, яких не існує”. Інвестори планують розбити наметове містечко під будівлею адміністрації.

За словами учасників акції та власників квартир, будівництво проінвестованих будинків поступово зупинили у 2018-2019 роках без жодних пояснень.

Люди нарікають, що 40 будинків недобудовані, і 12,5 тисяч інвесторів півтора роки не можуть отримати свої квартири – хоча “будівництва були повністю законні”.

Інвестори вимагають від президента організувати круглий стіл для вирішення їхнього питання і обіцяють йти до кінця.

Ми будемо слідкувати за розвитком подій. Далі буде…

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *