Доставка здорової їжі в Києві: добірка цікавих сервісів

#добірка

Зібрали п’ять найцікавіших, на нашу думку, сервісів, які доставляють здорову їжу. Денні раціони, що відрізняються від інших різноманітністю страв і цікавими пропозиціями для клієнтів

Ration

Головною особливістю цього сервісу користувачі соцмереж називають оперативність доставляння замовлень, тільки преміальні продукти в меню, і найголовніше – індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Цю компанію відрізняє від інших те, що раз на тиждень, а за необхідності й щодня, шеф-кухар Ration особисто зв’язується з кожним замовником. Він уточнює, що клієнту сподобалося, що йому хотілося б замінити або додати до свого меню. А далі – з огляду на побажання й смакові вподобання людини, коригує його раціон.

Ще одна перевага цього сервісу в тому, що меню оновлюється щотижня. Тобто докучання або звикання до тих чи інших страв практично неможливе.

Сервіс має попит серед українських компаній. Останні активно замовляють корпоративні обіди саме тут, тому що дбають про якісне й здорове харчування співробітників. Зазвичай, корпоративні обіди складаються з:

  • першого (крем-супи, супи, бульйони, борщ)
  • гарнір (рис, гречана каша, сочевиця, овочеве соте)
  • основного страви (м’ясо або риба)
  • салату
  • напою

Ціна такого набору стартує від 90 грн.

Клієнти Ration запевняють: на відміну від багатьох інших подібних сервісів, раціони завжди приходять вчасно та складаються тільки зі свіжих продуктів.

За словами команди Ration, це стало можливим завдяки тому, що продукти для приготування страв компанія замовляє щодня й тільки на один день. Удень кухар здійснює заготівлю, вночі готує, а відразу після цього їжу доставляють замовникам.

Першого дня їжу доставляють у сумці-холодильнику, з другого дня – в пакеті. Але клієнти можуть самі обрати спосіб.

Це далеко не всі відмінності Ration від подібних компаній. Так, вони пропонують індивідуальний підхід до кожного клієнта як основний, а не як окрему послугу за додаткову вартість.

У сервісу Ration є власна автоматизована професійна кухня. Персонал працює безпосередньо з постачальниками, тобто ціни на раціони тут на 25% нижче ринкових (якщо порівнювати відповідний рівень меню та сервісу).

І що найважливіше – вся їжа готується на очищеній фільтрами воді, без цукру та штучних замінників.

Найпопулярніші раціони тут:

  • щоденний
  • спортивний
  • для схуднення
  • вегетаріанський

Вартість раціонів – від 480 грн/день.

Service Diet

Ті, хто замовляв дієтичне харчування в цій компанії, розповідають, що головна її особливість – у комплексному підході до формування збалансованого раціону для кожного клієнта. А також у тому, що тут усі страви готують за рецептурою, чітко розрахованою та розробленою відповідно до потреб здорового способу життя, з вітамінами й мінералами.

У самому Service Diet своїми перевагами називають те, що крім готових програм харчування, тут розробляють індивідуальні меню. За бажання клієнта меню можна погоджувати з його тренером.

Ще одна перевага цього сервісу – безкоштовне коригування раціону й за необхідності його зміна. А також використання скла, що утримує тепло, та еко-паковання.

Тут упевнені, що ретельно збалансоване повноцінне харчування необхідно всім і кожному, не залежно від віку, статі, роду занять та інших індивідуальних особливостей. Але понад усе розроблене професійним шеф-кухарем меню Service Diet підходить тим, хто:

  • прагне схуднути
  • активно тренується
  • економить час
  • веде активний спосіб життя
  • хоче виглядати привабливо

У Service Diet запевняють, що популярність їхнього сервісу щодня зростає. Зокрема, клієнтів приваблюють такі його особливості:

  • дієтологи й кухарі вищої категорії з величезним досвідом
  • використання тільки свіжих, екологічно чистих продуктів для приготування смачних дієтичних страв
  • розробка індивідуального меню та його різноманіття
  • наявність відповідних сертифікатів на продукцію
  • оперативне доставляння їжі

Тут переконані, що час і здоров’я – найцінніші ресурси людини. Тому краще їх наповнити улюбленою справою, а вибір продуктів і розробку збалансованого раціону варто довірити професіоналам.

«Твоя їжа»

Цей сервіс потрапив до нашої добірки, тому, що тут пропонують одну з найнижчих цін на денні раціони – від 275 грн, при цьому надаючи висококласне обслуговування та пропонуючи різноманітне меню. Клієнти цього сервісу запевняють, що він ідеально підходить людям, які хочуть харчуватися смачно й здорово, але при цьому не бажають переплачувати.

Команда сервісу «Твоя їжа» запевняє, що їхній раціони користуються попитом, адже меню розробляють професійні кухарі зі стажем понад 10 років, які стежать за тенденціями у світі здорового харчування. А кожен окремий раціон складає сертифікований дієтолог.

Перевірені постачальники продуктів, залізне дотримання норм СЕС, подарунки й бонуси для клієнтів – цілий ряд переваг, які, на думку команди «Твоя їжа», зробили їхній сервіс затребуваним. А ще тут за 20% від вартості раціону можна внести коррективи до свого меню, якщо ви не переносите той чи інший продукт.

Розробники збалансованих раціонів «Твоя їжа» обіцяють своїм клієнтам:

  • від 14 до 25 годин вільного часу на тиждень
  • поліпшення самопочуття й загального стану
  • підвищення продуктивності й концентрації
  • контроль і корекцію зайвої ваги
  • здоровий, бадьорий і привабливий зовнішній вигляд
  • профілактику захворювань, викликаних хаотичним харчуванням

Це ще й один із небагатьох сервісів з доставляння здорової їжі, який надає гарантію якості на свої послуги.

Сьогодні фахівці сервісу «Твоя їжа» пропонують три програми харчування, які відрізняються вагою порцій і вмістом калорій, білків, жирів та вуглеводів. Для того, аби клієнт міг обрати раціон, що йому до вподоби, на сайті компанії є спеціальний калькулятор калорій.

Yaro

Ще один цікавий сервіс, який пропонує здорові раціони. Клієнти Yaro запевняють, що тут представлений великий вибір солодощів, зроблених виключно на основі рослинного походження.

Пюре, смузі, рослинне молоко, цукерки, соуси й горіхова паста – неповний перелік продукції, яка користується великим попитом серед киян і не тільки.

Yaro – це авторський веганський магазин їжі, який пропонує грамотно розроблені раціони правильного харчування зі смаковим розмаїттям та за прийнятними цінами. А також те, що всі запропоновані корисні продукти є ідеальним поєднанням компонентів, що підтримують в організмі оптимальний баланс мікроелементів, вітамінів, рослинних жирів, білків і вуглеводів.

Інтернет-магазин також пропонує пройти курс очищення організму й позбутися надлишку цукру. До його програм не входить голодування та складається з тих продуктів, де підсолоджувачами є натуральні складові – ягоди, фрукти, мед тощо.

У Yaro розповідають, що всі їхні продукти не містять цукру, лактози, пастеризації й консервантів. Тобто вживати солодощі можно не тільки без шкоди для свого здоров’я, а навіть із користю.

Вартість такого раціону стартує від 899 грн на день.

FoodEx

Постійні клієнти FoodEx головною особливістю цього сервісу називають розробку раціонів з урахуванням усіх побажань клієнта – за вибором меню, за алергенами, за часом доставки. Крім цього, доставляють їжу у зручній та практичній термо-сумці, що зберігає свіжість продуктів навіть у спеку.

Але найголовніше, що, на думку клієнтів FoodEx, виділяє цей сервіс серед безлічі інших, те, що його експерти систематично допомагають розвивати нові корисні звички харчування, долати зриви й робити спорт невід’ємною частиною здорового та щасливого життя.

Найпопулярніші програми FoodEx:

  • експрес-схуднення
  • повільне схуднення
  • спорт-меню
  • веганське меню
  • безглютенове меню
  • smart-ланч
  • для вагітних і тих, хто годує
  • дитяче меню

Всі ці програми рекомендовані Асоціацією дієтологів України.

А при замовленні доставки двох програм збалансованого харчування FoodEx за однією адресою клієнт отримує гарантовану знижку 280 грн для програми тривалістю 14 днів і 600 грн для програми, яка триває 30 днів.

Крім цього, при замовленні трьох і більше smart-ланчів в один офіс, їжу доставляють безкоштовно. Якщо замовити три салати, то четвертий можна взяти як подарунок. А ті клієнти, які рекомендують цей сервіс друзям, отримують 150 грн з їхнього замовлення.

Замислитися про здорове харчування ніколи не пізно. А якщо немає бажання довго роздумувати, що приготувати, як урізноманітнити своє меню, або взагалі немає на це часу – можна сміливо довірити цю справу професіоналам.

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *