ТОП-12 подарунків на будь-яке свято PROMOTED

Що подарувати рідним і близьким або просто знайомим? Це питання незмінно виникає напередодні важливого свята або події. Звичайно, хочеться, щоб презент був корисним і оригінальним. Пропонуємо добірку цікавих ідей на всі випадки життя.

Для колег/боса

Якщо у вашого начальника або партнера по бізнесу вже є кавоварка, офісний набір і супермодний світильник, тоді наші ідеї точно знадобляться.

  • Система для нагрівання тютюну glo™ (для курців) — елегантний і стильний подарунок, який дозволить переглянути звичні способи вживання тютюну. Лімітована серія девайса glo™ Luxury Edition I — для справжніх естетів і статусних джентльменів. Якщо glo™ вже є, приємним доповненням до нього буде контейнер для використаних стіків або інший аксесуар — https://myglo.com.ua/collections/accessories.
  • Книга-сейф — на вигляд звичайна книга, а всередині — міні-сейф. Як мінімум, це незвично!

Для друзів

Зробіть подарунок, який можна використовувати в компанії.

  • Гра «Мафія» — найпопулярніша командна гра з детективним сюжетом. З нею компанія друзів точно не буде нудьгувати.
  • Квадрокоптер — мега-популярна річ. Можна знімати гарні відео для спільного блогу.
  • Гриль — з таким подарунком компанія ніколи не буде голодною: смачні овочі та стейки готові всього за півгодини.

Для батьків

Кращий подарунок батькам — те, що спростить їм побут.

  • Кухонна та побутова техніка — пароварка, мультиварка, блендер та інше. Помічником в господарстві буде також парова швабра або автоматичний пилосос.
  • Масажна подушка — рятує від болів в м’язах і суглобах. Деякі моделі роблять точковий японський масаж шиацу.

Для хлопця/чоловіка

Улюбленому чоловікові доречно подарувати те, що нагадає йому про ваші почуття і турботу. Шкарпетки і приладдя для гоління краще не брати до уваги. Нехай це будуть речі, якими він зможе регулярно користуватися.

  • Речі, одяг — наприклад, джемпер або футболка. Безпрограшний варіант — аксесуари: шарф, рукавички, пояс. Такий практичний подарунок навряд чи буде лежати без діла.
  • Термос або автомобільний ланч-бокс з підігрівом — він точно буде корисніше банальної чашки або сувеніра. З таким подарунком чоловік завжди зможе випити гарячого чаю або перекусити теплим обідом, не виходячи з авто.
  • Мобільні гаджети — навушники, мишка, спікерфон, автомобільна зарядка, антисон, смарт-годинник. До цієї категорії також додаємо подарунки, які пов’язані із захопленнями чоловіка, наприклад мобільний ехолот для риболовлі.

Для дівчини/дружини

Дівчину можна порадувати набором засобів для догляду з приємним запахом, прикрасою або просто подарувати сертифікат на покупки. Якщо все це банально, ловите наші ідеї.

  • Шейкер — не важливо, що любить дівчина: кавові напої, смузі, коктейлі або свіжі соки, — ця корисна річ займе гідне місце на кухні.
  • Портативна батарея — прекрасний варіант для сучасної бізнес-леді, дівчини-блогера і будь-якої активної панянки, яка не розлучається зі смартфоном. Такий подарунок поміститься в будь-яку жіночу сумочку і є особливо актуальним в дорозі.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *