Зламався принтер: чому варто шукати допомоги в сервіс-центрах? PROMOTED

Ремонт принтерів — одна з найбільш затребуваних послуг для сучасного офісу. Друкуюча техніка використовується постійно, часто — «на знос», що і призводить до поломок.

Крім того, різні моделі копірів, принтерів і БФП вимагають технічного обслуговування, іноді — досить складного і комплексного. Здійснити його здатний тільки досвідчений професіонал з багаторічним стажем роботи. В іншому випадку є шанси зламати пристрій або істотно ускладнити його роботу.

Від чого може «врятувати» ваш пристрій майстер з сервіс-центру (крім очевидного):

  • Поломки в межах гарантійного терміну принтера. Сертифікований сервіс-центр проводить ремонт принтерів безкоштовно, якщо наявні всі відповідні документи. Важливо: якщо користувач попередньо спробував усунути несправності сам — гарантія може бути втрачена. Іноді умови гарантійного ремонту не охоплюють поломки, навіть якщо в пристрої був просто використаний картридж не тієї марки («сумісний») або ж він був «відновлений». Але виробники все частіше і частіше відмовляються від такої політики;
  • Майстри сервіс-центрів точно врятують вас від витрат часу на самостійні пошуки рішень тих чи інших проблем, що пов’язані з експлуатацією друкарської техніки. Іноді майбутню несправність можна виявити ще на стадії профілактичного обслуговування або огляду. Спеціаліст «сервісу» повідомить вам про це відразу, оскільки він найчастіше може діагностувати несправності швидко і точно;
  • Спеціаліст точно порадить найкращі «витратні матеріали» для вашого принтера або БФП. Професіонали знають особливості більшості моделей техніки, що представлена на ринку, і до них часто потрапляють принтери, у яких використовувалися недостатньо надійні картриджі сумнівної якості.

Чим найчастіше «хворіють» пристрої для друку:

  • У копірів дуже схильні до поломок друкуючі елементи;
  • БФП практично не страждають від поломок сканера, але необережне ставлення приводить пристрій на стіл майстра. Потрібно відзначити, що фахівці «сервісів» вважають БФП найбільш складними для ремонту і діагностики. Пристрої цього типу — досить складні за інженерним рішенням;
  • При інтенсивному навантаженні, до усього спектра поломок друкувальних пристроїв схильні і факси. Друк великого обсягу документів не є їх основним призначенням, це веде до різноманітних механічних пошкоджень.
  • Увесь спектр послуг, пов’язаних з ремонтом друкуючих пристроїв, надає київська компанія «Регул-техно». Серед її послуг також заправка картриджів в Києві і області, ремонт моніторів та комп’ютерної техніки.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *