Як власнику сайту приймати оплату карткою? PROMOTED

Інтернет-магазини пропонують багато варіантів оплати товару. Останнім часом для прийому платежів активно використовуються банківські картки. Налаштувати такий спосіб без знань і досвіду неможливо: потрібно програмне забезпечення, його налаштування і підтримка. Заощадити кошти і отримати розширений функціонал дозволяє платіжна система Fondy.

Особливості прийому оплати банківською картою

В Україні та інших країнах СНД цей спосіб раніше не користувався популярністю. Стрімкий розвиток банківських організацій і міжнародних сервісів інтернет-еквайрінгу дозволили спростити оплату карткою.

Він нагадує купівлю товару в звичайному магазині:

  1. Користувач вибирає цей спосіб, переходить на сторінку системи.
  2. Вводить реквізити.
  3. Після введення реквізитів людина натискає на кнопку «Оплатити». Гроші миттєво списуються з рахунку покупця і переходять власнику інтернет-магазину.

Серед плюсів такого способу варто виділити наявність банківських карт практично у всіх людей, адже на них приходить зарплата, пенсія, стипендія. З розвитком платіжних систем покупець може заплатити за товар в будь-якому місці лише за 5-10 хвилин. Власнику сайту гроші відразу приходять зручним йому способом.

Чому складно приймати платежі карткою?

Для користувача процес прийому платежів виглядає неймовірно простим: переходить на сторінку, заповнює форму, гроші списуються з його рахунку. Тепер людина може самостійно забрати товар або замовити доставку кур’єром / поштою.

Якщо для користувачів процес виглядає простим, інтернет-магазини стикаються з низкою перешкод. Компанія повинна відповідати стандарту безпеки індустрії платіжних карт. Цей стандарт має ряд вимог, зокрема розробку програми та особливості обладнання, що використовується.

Компанія зобов’язана забезпечити захист від фрода — шахрайства у сфері інформаційних технологій. За останні декілька років кількість шахраїв, які використовують крадені дані платіжних карт покупців, зросла в кілька разів.

Для надання додаткових послуг, наприклад виходу на міжнародний ринок, підприємцю доведеться купувати або розробляти програмне забезпечення, домовлятися з банківськими організаціями та вирішувати ще частину проблем.

Fondy – зручний сервіс інтернет-еквайрінгу

Для економії часу і сил використовуються платіжні системи. Вони дозволяють здійснювати прийом платежів на сайті, працювати з клієнтами з усього світу, надавати комфортні способи оплати замовлення.

Міжнародний сервіс інтернет-еквайрінгу Fondy дозволяє працювати з клієнтами з України, Росії, країн СНД і ЄС. Він відповідає стандартам безпеки, використовуючи для захисту транзакцій технологію SecureCode і протокол 3-DSecure. Наявність функції прив’язки карти покупця, автоматичної розсилки, надання знижок дозволяє залучити клієнтів.

Для прийому платежів доступні наступні продукти платіжної системи Fondy:

  • Платіжна кнопка. Потрібно просто створити і розмістити кнопку на сайті. Натиснувши на неї, користувач побачить форму оплати. Йому достатньо ввести дані банківської картки та натиснути «Сплатити».
  • Платіжний модуль. Встановлюється на одну з 30 CMS.
  • Інвойсінг. Це проста форма, яку можна відправити на email, в соціальних мережах, СМС і будь-яким іншим способом. Клієнт вводить дані і оплачує замовлення.

Підключитися до платіжної системи може будь-який бажаючий абсолютно безкоштовно. За транзакції стягується певна комісія, яка залежить від обороту бізнесу. Для початку використання продуктів необхідно пройти реєстрацію, вказати реквізити, підтвердити особисті дані, завантаживши документи. Більше інформації можна знайти на офіційному сайті сервісу інтернет-еквайрінгу Fondy.

 

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *