Тумстоун: що це і чому це популярно в бізнес-середовищі?

#бізнес

Розповідаємо, що таке тумстоун і чому це важливо для бізнесу

Тумстоун (tombstone, тьюмстоун, томбстоун) — це сувенір, презентований покупцеві за фактом укладення значущої угоди. Перневодится тумстоун як “жирна крапка” — останній заключний акорд, який завершає угоду.
 
Останнім часом тумстоуни (тумбстоун) часто використовують для вручення не за результатами угоди, а особливо значущим клієнтам або в якості додаткового заохочення провідних співробітників компанії.
 
Ставши традиційним, тумстоун являє собою дві склеєні пластини акрилового скла, між якими поміщають пам’ятний вимпел, паперовий буклет, металеву пам’ятну монету, фотографію учасників підписання контракту та ін.

 
Однак, по справжньому, тумстоун — це сувенір дорогий, значимий, пам’ятний знак про подію, учасником якого був володар тумстоуна.
 
У практиці керівників розміщувати тумстоуни на окремих столах, полицях в кабінеті. За кількістю тумстоунів можна судити про значимість успішних проектів.
 
Тумстоунами прийнято пишатися, так само, як і є хорошим тоном запитати володаря про історію появи у нього цього тумстоуна. Ці бізнес-сувеніри виготовляються за індивідуальним замовленням, тож переважно вони мають нестандартні форми.
 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *