Україна вперше буде офіційно представлена ​​на одній з найбільших IT-конференцій

#новини

На конференції Web Summit в Лісабоні Україна матиме свій павільйон

Вперше наша країна буде офіційно представлена ​​на одній з найбільших IT-конференцій – Web Summit, яка відбудеться в Лісабоні. Про це на своєму телеграм-каналі повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«В цьому році ми отримали можливість презентувати свої перемоги і бачення розвитку технологічного світу. Ми тепер тут не просто глядачі, а активні учасники», – зазначив він.

За словами міністра, українське IT активно розвивається темпами: «У нас 220 тисяч людей працюють в цій сфері, і з кожним місяцем потреба в нових фахівцях тільки зростає».

Федоров згадав проекти, які Україна реалізувала в ІТ-сфері. Він запевнив, що з нового року Дія City створить одну з кращих податкових систем для IT-сектора.

«На Web Summit обговорюють тренди і те, що буде відбуватися в технологічному світі. Нам також є що запропонувати іншим країнам: цифрові послуги, інноваційні проекти і розвинений IT-сектор. Ми запускаємо Дія City, е-Резидентство, ринок віртуальних активів, що допоможе Україні стати потужним IT-хабом в Східній Європі», – переконаний міністр.

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *