Час діяти: кращі цитати мільйонерів про щастя, бізнес та успіх

#успіх

Підготували добірку геніальних цитат мільйонерів, які змінять ваш погляд на гроші, багатство і щастя

Про самореалізацію

“По-справжньому нас тягне займатися тим, що нам судилося. І коли ми починаємо це робити, відразу знаходяться гроші, відкриваються потрібні двері, ми відчуваємо себе корисними, а робота здається грою”.

Джулія Кемерон, письменниця, сценарист

 “Я ніколи не ставив собі за мету просто створити компанію. Багато людей помилково думають, що мене не турбують такі речі, як прибуток, дохід і все інше. Але для мене” бути не просто компанією” означає ще й створювати те, що по-справжньому змінює світ навколо “.

Марк Цукерберг, гендиректор Facebook

“Якщо вас щось не влаштовує на роботі – створюйте власну справу. Я починав бізнес в гаражі. Слід витрачати час тільки на те, що вам цікаво”.

Уоррен Баффет, інвестор

“Щоранку я дивився на себе в дзеркало і запитував:« Якби сьогодні був останній день мого життя, хотів би я займатися тим, чим я займаюся сьогодні? І якщо відповідь протягом багатьох днів поспіль була «ні» – я знав, що мені потрібно щось міняти “.

Стів Джобс, американський підприємець, засновник компанії Apple

Про гроші

“Гроші не куплять щастя того, хто сам не знає, чого хоче. Гроші не вкажуть на мету того, хто вибирає свій шлях із закритими очима. Гроші не куплять розум дурневі, шану – негідникові, повагу – профану. Якщо ви спробуєте за допомогою грошей оточити себе тими, хто вище і розумніше вас, щоб знайти престиж, то в кінці кінців станете жертвою тих, хто нижче “.

Айн Ренд, письменниця і філософ

“Багатство – це не скупчення матеріальних цінностей. Це вміння витрачати менше, ніж заробляєш, вміння відкладати і вкладати. Ви не збагатіє, поки не засвоїте це”.

Дейв Ремсі, відомий шоумен, автор книг про підприємництво

“Сьогодні зробити гроші дуже просто. Набагато складніше заробляти довгострокові кошти і при цьому нести відповідальність перед суспільством, покращуючи світ”.

Джек Ма, голова ради директорів Alibaba Group

 Про успіх

“Мені вдалося досягти таких фінансових успіхів тому, що моєю метою ніколи, ні на одну мить не були гроші”.

Опра Уїнфрі, бізнес-магнат

 “Думаю, найефективніших людей мотивує не так жага успіху, скільки страх перед невдачею. Моєю відмінною рисою завжди була схильність ставити під сумнів загальноприйняті погляди, зі скепсисом ставитися до експертів, не тремтіти перед авторитетами”.

Майкл Блумберг, бізнесмен

 “Пробивайтеся вперед: ніщо на світі не замінить наполегливості. Її не замінить талант – немає нічого звичніше талановитих невдах. Її не замінить геніальність – нереалізований геній уже став притчею. Її не замінить хороша освіта – світ переповнений вченими вигнанцями. Всемогутні лише наполегливість і завзятість “.

Рей Крок, засновник компанії McDonald’s

 “Невдача – це теж успіх, якщо ми чогось вчимося у неї”.

Малькольм Форбс, американський видавець

 “За свою кар’єру я пропустив більше 9000 кидків, програв майже 300 ігор. 26 раз мені довіряли зробити фінальний переможний кидок, і я промахувався. Я зазнавав поразок знову, і знову, і знову. І саме тому я домігся успіху”.

Майкл Джордан, баскетболіст

Про щастя

“Займайся своєю улюбленою справою. Знайди своє справжнє захоплення і змінюй світ на краще. Єдиний спосіб робити роботу добре – це любити її і віддаватися їй повністю”.

Стів Джобс, американський підприємець, засновник компанії Apple

“Неважливо, наскільки проблемним стане ваше життя, у вас завжди залишиться влада над вашими емоціями, рішеннями і поглядом на навколишній світ. Так що намагайтеся не надто зациклюватися на тому, наскільки порожнє або повне ваше життя, і життя інших людей. Пам’ятайте, дуже важливо вірити в те, що ви, і тільки ви вирішуєте, скільки води налити в ту горезвісну склянку.

Ваша реакція на чергову невдачу на роботі, зраду коханої людини або смерть родича може змусити вас побачити склянку вашого життя практично порожньою – але насправді лише вам вирішувати, скільки в ній води “.

Марк Кубан, власник баскетбольної команди «Даллас Маверікс»

 “Мистецтво бути щасливим полягає у здатності знаходити щастя в простих речах”.

Генрі Уорд Бічер, американський оратор

“Жити для того, щоб робити бажане, залишити свій слід – якщо ви вірите в важливість і правоту вашого вибору – кращий спосіб прожити правильне життя”.

Лорен Пауелл Джобс, вдова Стіва

Шлях до успіху у кожного свій. Але є те, що об’єднує всіх великих людей. Це непереборне бажання змінити світ на краще і непохитна віра в свою мрію. Мрійте масштабно, реалізуйте свої ідеї і, можливо, через кілька років наші читачі будуть мотивуватися вже вашими цитатами 🙂

 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *