Шашлики відміняються: де незабутньо відпочити в Києві на великодні і травневі свята

#травневі свята

Зібрали 6 найцікавіших, на нашу думку, місць, де можна відпочити всією родиною

Виставка «Сонячний Великдень»

Тим, хто планує відпочити у ці дні не лише тілом, а й душею, радимо завітати до столичного «Центру української культури і мистецтва». До 27 квітня там можна відвідати традиційну передвеликодню виставку творів декоративно-прикладного і образотворчого мистецтва українських художників, об’єднаних великодньою тематикою.

На виставці можна побачити: художню кераміку, колекцію декоративних яєць з усього світу, авторських народних ляльок і багато іншого. Крім цього, всі охочі зможуть відвідати майстер-класи з писанкарства, ткацтва, валяння з шерсті, гончарства тощо.

Вхід на виставку вільний.

Пасхальний фестиваль на Малинській, 16

Чудовий варіант для відпочинку всією родиною. Це сімейний фестиваль з насиченою концертною програмою, розважальними локаціями, сімейними естафетами, спортивними змаганнями, лотереями та цінними призами.

Тут ви знайдете картинг, тир, великий ігроленд та багато інших цікавих локацій для всієї родини.

Фестиваль триватиме 3 дні – 26, 27 та 28 квітня. Вхід та всі розважальні локації безкоштовні.

Виставка тюльпанів на Співочому полі

Один із найпопулярніших заходів весни, який щороку дивує своїх відвідувачів чимось новеньким. Цього року виставка тюльпанів обіцяє вразити своєю казковістю.

Протягом 3 тижнів гості Співочого поля зможуть насолоджуватись цвітінням понад 11 нових сортових тюльпанів загальною кількістю 180 000 квітів. На території виставки будуть працювати квітковий та хендмейд ярмарок, дитяча зона, кімната матері та дитини, мотузковий парк, розважальна програма та багато іншого.

Відкриття виставки – 25 квітня. Вартість вхідних квитків: дорослий – 75 грн, дитячий – 25 грн.

Музика небесних сфер: «Містерія звуку»

А в Київському планетарії киянам та гостям столиці пропонують зануритися у світ особливої музики. На концерті «Містерія звуку» ви зможете відчути поєднання архаїчних та сучасних музичних інструментів, дзвонарних та духових мелодійних традицій людства.

Організатори обіцяють, що на цьому концерті звучатиме лише жива музика, що дарує душевний спокій, відчуття легкості та гармонійної наповненості. 

Захід відбудеться 28 квітня. Квитки – від 250 грн.

Ботанічний сад ім. А.В. Фоміна

Тим, хто не уявляє свої травневі вихідні без свіжого повітря та мальовничої природи, радимо побувати в ботанічному саду.

Крім прогулянки по самому саду, можна замовити екскурсії в оранжерейні комплекси, щоб помилуватися на тропічні рослини, кактуси й інші квіти.

До того ж, саме зараз в ботанічному саду почали розквітати магнолії.

Вхід до парку безкоштовний.

Фестиваль Old Car Land

Ще одна грандіозна подія цієї весни, яку не варто пропустити. Сотні ексклюзивних і раритетних машин різних років випуску з’їдуться на найбільший технічний фестиваль України Old Car Land. Він відбудеться 9-12 травня в Державному музеї авіації імені О.К. Антонова по столичній вул. Медова, 1.

Це ювілейний захід, тож організатори обіцяють особливу програму для дорослих і дітей. Відомо, що на фестивалі будуть представлені всі види транспорту – від велосипедів до літаків. Також – важка військова, будівельна та залізнична техніка. Експонати звезуть з усієї України та інших держав.

Вартість квитка – від 150 грн.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *