Павербанк MI POWER 3 PRO від Xiaomi: відтепер ще більше можливостей PROMOTED

#технології

Нещодавно компанія Xiaomi повідомила своїх прихильників про поповнення модельного ряду портативних універсальних зарядних пристроїв для мобільних телефонів та інших гаджетів. Приблизно три роки «затишшя» (з моменту виходу MI POWER 2) у галузі виготовлення павербанків знадобилося компанії, щоб представити увазі користувачів інноваційне рішення з вражаючими функціональними можливостями

На перший погляд Xiaomi Mi Power 3 Pro – це звичайнісінька портативна зарядка на 10 тисяч Міліампер, але насправді в ній «ховається» дещо більше. Технічні характеристики моделі стали дійсно приємним сюрпризом навіть для справжніх гіків.

Придбати новий Powerbank Xiaomi зовсім скоро можна буде в Sho.

Що відомо про новинку від популярного китайського бренду

Компанії Xiaomi вкотре вдається довести, що техніка китайського виробництва може бути не просто якісною, але й доступною, функціональною та довговічною. Новий Powerbank є результатом кропіткої праці інженерів, дизайнерів та інших робітників корпорації.

  • Зовнішній вигляд павербанка залишається незмінним. Дизайн – у кращих традиціях Xiaomi. Жодних зайвих деталей, плавні та акуратні лінії, компактні розміри –  майже ідентичні візуальні характеристики мав і попередник моделі Xiaomi Mi Power 3 Pro. Одна з видимих відмінностей – наявність додаткового роз’єму Type-C (симетричний порт), який можна використовувати для «вхідної» (15 Вт) і «вихідної» (18 Вт) зарядки у прискореному режимі. На ринку пристрій з’явиться у двох варіаціях – мінімалістичному чорному та стильному сріблястому металевому корпусові.
  • Для контролю рівня заряду портативного Mi Power 3 Pro на верхній частині панелі наявний спеціальний індикатор. Датчиком повного заряду, а також сигналом про увімкнення пристрою слугують відразу чотири мініатюрних світлодіоди (якщо павербанк заряджений лише на половину – підсвічуються, відповідно, лише 2 діоди з 4).
  • Новий зарядний пристрій може використовуватися і для малопотужних гаджетів (наприклад, розумних годинників від Xiaomi). Для активації процесу зарядки смарт-годинника достатньо просто двічі натиснути кнопку, призначену для ввімкнення/вимкнення Mi Power 3 Pro.

На полицях популярних магазинів техніки в Україні новинка, схоже, з’явиться вже зовсім скоро. В країні виробника вартість Mi Power 3 Pro наразі складає всього 19 доларів (близько 500 грн). Чи залишиться ціна такою ж привабливою для українців, поки що достеменно невідомо.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *