Як ефективно провести вихідні: 5 порад мільйонерів

#поради мільйонерів

Склали список порад від п’яти відомих і багатих людей, як треба відпочивати, щоб стати ще успішніше

📌 Стів Джобс, засновник компанії Аррle

“Речам не обов’язково бути важливими, щоб змінити світ” – говорив Стів Джобс. Постійно треба пам’ятати про прості справи, які так важливі для підтримки балансу і гармонії між роботою і особистим життям. Саме вихідні дні можуть стати тим часом, який ми можемо присвятити сім’ї, дітям і друзям. Можливо це і не вплине на зростання вашого фінансового стану, але це необхідно для досягнення життєвої гармонії.

📌 Роберт Еггерс, американський режисер, сценарист, художник

Успішні люди у вихідні дні не проводять півдня в ліжку. За результатами досліджень, найпродуктивніший час роботи вашого мозку – через півгодини після пробудження. І триває він близько 3, 4 годин. “Прокидайтеся на вихідних раніше, і ви завжди будете лідером серед конкурентів”.

📌 Анна Вінтур, головний редактор журналу Vogue

Ця відома бізнес-леді щодня відводить 1 годину на гру в теніс. Люди, які досягли великих висот, розуміють всю важливість не тільки розуму, а й тіла. Відводьте не менше 2 годин на спортивні тренування: відвідуйте тренажерний зал, плавайте в басейні, здійснюйте велосипедні прогулянки. “Вести активний спосіб життя – важлива запорука успіху”- говорить Анна Вінтур.

📌 Бенджамін Франклін, один із засновників США

Прокидайтеся з питанням: “що корисного я сьогодні повинен зробити?”. Успішні люди розуміють, як важливо щодня ставити перед собою певні цілі. При цьому вихідні дні не є винятком. Звичайно, необхідно відводити час на відпочинок, прогулянки і спілкування з друзями. Але завжди треба знати і пам’ятати, що лінь не призводить до успіху. Тому плануйте свій час.

 📌 Білл Гейтс, засновник Microsoft

Цей успішний чоловік якось сказав: “святкувати успіх – це прекрасно, але більш важливо вчитися на помилках і поразках, витягуючи з них уроки”. Щодня вчіться міркувати. І саме у вихідні дні достатньо часу, щоб озирнутися назад і подумати про те, що тобою вже зроблено, а що ще необхідно зробити.0

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *