Побут без проблем: як прочистити каналізацію з «МонтажТехСервіс» PROMOTED

#реклама

Сучасна людина живе у шаленому ритмі – щодня ми повинні встигнути безліч справ. Але бувають випадки, коли якась побутова дрібничка, приміром, засмічення каналізації, зводить нанівець усі наші плани і паралізує роботу на весь день. Спеціалісти з «МонтажТехСервісу» радять, що робити, аби цього не сталося, і як швидко вирішити проблему.

Засмічення каналізації може застати вас будь-де – і вдома, незалежно від того, живете ви в квартирі чи в приватному будинку, і в офісі. Ця незручність може зупинити роботу вашої компанії, адже комфорт робітників багато в чому залежить від справності каналізаційної мережі. Вдома теж не краще – зранку нам потрібно якнайшвидше зібратися на роботу, ввечері приготувати їжу, прийняти душ або ванну.                              

Як зазначають спеціалісти, прочищення засмічень каналізації – послуга, яка повинна виконуватися регулярно. Тоді вдасться запобігти непередбачуваним ситуаціям. Пам’ятайте також, що якщо засмічення станеться тоді, коли вас не буде вдома, ви ризикуєте затопити не тільки свою ванну кімнату та кухню, а й квартиру сусідів, що проживають нижче. Тож подбавши про чистоту каналізації заздалегідь, ви уникнете можливих зайвих витрат.

Причини засмічення каналізації

Найчастіше проблеми можна помітити у функціонуванні таких приладів:

кухонна раковина – засмічується частіше інших приладів, так як саме туди у великих обсягах потрапляють жири, харчові відходи і хімічні засоби, що використовуються для миття посуду – накопичуючись, вони стають причиною засмічення труб;

ванна або душова кабіна – використання мила, гелів і шампунів в великих обсягах негативно позначається на пропускній спроможності труб, в них також часто накопичують бруд, волосся та інші дрібні предмети, що засмічують трубопровід;

туалет – стоки туалету нерідко забиваються гігієнічними засобами, витягти які під силу тільки досвідченим професіоналам, тож рекомендується своєчасно виконувати прочищення каналізації, так як в цьому випадку є ризик підтоплення.

Буває і так, що сміттям забивається дворова каналізаційна система. В трубопровід можуть потрапити листя, бруд, побутової або будівельне сміття.

Як прочистити каналізацію самостійно

В деяких випадках усунути засмічення каналізації можуть допомогти домашні методи. Наприклад, можна спробувати залити в кухонну раковину окріп, який розчинить жир, що налипнув на стінки каналізації. Однак, якщо у вас пластикові труби, окріп може їм нашкодити, тож можна спробувати залити просто гарячу воду.

Якщо засмічення утворилося недалеко від зливного отвору, можна спробувати використати звичайний вантуз. Також на допомогу може прийти трос, який проштовхне або витягне сміття. Однак з тросом теж треба діяти обережно, щоб не завдати шкоди системі.

Хімічні засоби теж потребують уваги при використанні. Слід пам’ятати, що одні з них лужні і більше підійдуть для використання на кухні, адже вони краще розчиняють жир. Інші –кислотні, які частіше використовують для ванни. Деякі хімічні засоби можуть пошкодити як труби, так і покриття сантехніки, тож детально вивчіть інструкцію.

Прочищення каналізації з компанією «МонтажТехСервіс»

Досвідчені сантехніки володіють всіма навичками, які потрібні для усунення проблем з засміченням каналізації. Саме такими є майстри компанії «МонтажТехСервіс». Вони швидко приїдуть на об’єкт, витягнуть все, що застрягло в каналізаційних трубах, видалять залишки сміття і відновлять роботу системи.

Звертаючись до компанії «МонтажТехСервіс», ви можете бути впевнені в тому, що займатися прочищенням будуть справжні професіонали. Зручно, що бригада майстрів приїжджає на об’єкт зі своїми інструментами і хімічними речовинами, необхідними для якісного виконання послуги.

«МотажТехСервіс» пропонує ефективне і недороге прочищення каналізації та вигідні умови співпраці, коли підсумкова ціна залежить від обсягу забруднень і складності виконання робіт. Скористатися послугами компанії можуть власники житлових приміщень, громадських закладів, офісів, підприємств і будь-яких інших споруд, де проведена каналізація.

Майстри радять регулярно проводити чистку каналізації як в квартирах, так і в приватних будинках. Однак якщо вже неприємність сталася, телефонуйте в «МотажТехСервіс», і менеджер відразу направить вільну бригаду майстрів за вашою адресою.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *