Де залишити речі на зберігання в Києві: добірка столичних сервісів

#добірка

Ми вже розповідали, на що слід звертати увагу, віддаючи свої речі на зберігання. Цього разу ми зробили підбірку сервісів зберігання речей, які вже встигли зарекомендувати себе на ринку. Їх склади можна використовувати як для зберігання особистих речей, так і для потреб свого бізнесу

Величезні склади й особисті комірки від «Столичної Комори»

Ми починаємо нашу добірку з цієї компанії не дарма. За 15 років роботи «Столична Комора» зарекомендувала себе як надійний орендодавець і партнер для малого й середнього бізнесу.

Зручні бокси як для зберігання дрібних речей, так і великогабаритного устаткування, ексклюзивні послуги для власників бізнесу, продуманий захист боксів та комірок, розумні ціни. І це тільки частина переваг, які, за словами постійних клієнтів «Столичної Комори», зробили цей сервіс одним із найбільш популярних у Києві.

Відгук про сервіс на сторінці у Фейсбуці

Тут орендують склади від 1 до 40 квадратних метрів. Що немало, в порівнянні з іншими пропозиціями на ринку. І на відміну від інших компаній, бокси «Столичної Комори» більш місткі (висота – 3 метри) та ідеально підходять для довгомірних речей.

Фото міні-складу з сайту сервісу “Столична комора”

Для виборчих клієнтів команда «Столичної Комори» розробила спеціальні пропозиції. За запитом тут можна розмістити дорогі великогабаритні речі в одному приміщенні.

Ми розробили багаторівневу систему захисту, що передбачає всі варіанти будь-яких вторгнень. Це дозволяє нашим клієнтам орендувати бокси й комірки для зберігання цінних документів, оргтехніки, гаджетів і навіть винних колекцій. Крім цього, ми єдині серед усіх – власники складських приміщень. Кожен бокс і комірка в нас застраховані, – розповідає Михайло Шевчук, керівник проекту

А ще тут кожна комірка обладнана персональною сигналізацією. Увійти ж до складу можна тільки по персональній картці доступу, яку клієнту видають після підписання договору.

На всіх складах встановлена пожежна сигналізація. А для клієнтів, яким байдуже до температури, персональної сигналізації та страховки, тут пропонують бюджетну послугу – оренду вуличних боксів, але тільки двох розмірів (5 та 15 квадратних метрів).

Для зручності бізнес-клієнтів ми навіть плануємо обладнати спеціальний офіс, щось на зразок коворкінгу, який буде входити у вартість оренди. Тут можна буде оформити документи, попрацювати в інтернеті, – обіцяють представники «Столичної Комори»

Перевезення та зберігання від YarTrans Logistic

А ця компанія, крім оренди складських приміщень, надає ще й логістичні послуги. Що, за словами клієнтів YarTrans Logistic, дуже зручно. Адже це дозволяє не тільки зберігати всі необхідні речі в одному місці, але й оперативно їх переміщувати містом і країною.

Компанія пропонує послуги відповідального зберігання вантажів, їх складську обробку, комплектацію замовлень, переупаковування товарів і матеріалів на складах.

За 13 років роботи на ринку постійними клієнтами цього сервісу стали відомі як українські, так і закордонні бренди.

Тут пропонують такі варіанти зберігання речей:

  • міні-склади (від 10 до 1000 квадратних метрів)
  • відкриті майданчики (від 10 до 3000 квадратних метрів)

Тут також стверджують, що, орендуючи склад, підприємці можуть заощадити на:

  • комунальних платежах (опалення, електроенергія тощо)
  • передоплати або оплати за останній місяць
  • програмному забезпеченні та складської техніки
  • обслуговуванні та службі охорони
  • коштах для розширення приміщень
  • оформивши доставку, клієнт отримує безкоштовну подачу автомобіля

А якщо, наприклад, інтернет-магазин зберігає тут свій товар і YarTrans Logistic доставляє цього товару клієнту магазину, то завантаження є безкоштовним.

TetrisBox

Користувачі соцмереж зазначають, що головні переваги цього сервісу – різноманітність боксів (дві сотні видів), зрозумілі й доступні ціни, а також постійні знижки. А ті, хто користується послугами компанії систематично, виокремлюють незмінний професіоналізм її співробітників.

Для перевезення габаритних речей тут пропонують в оренду спецтехніку, а для дбайливого зберігання речей – всі види пакувальних матеріалів. Сервіс надає ще й стелажі різних конфігурацій для організації речей.

Вартість послуг зберігання залежить від терміну зберігання й бажаного розміру боксу. Зняти в оренду можна бокси від 1 до 35 квадратних метрів. Але під вас можуть створити індивідуальний проект – до ста квадратних метрів.

Компанія також розробила спеціальну систему лояльності для своїх клієнтів. Приміром, орендувавши потрібний бокс на більш ніж на півроку, ви отримуєте знижку 25% на перший місяць оренди.

Безпека найціннішого й авторитет MAN

Huawei, Adidas, Watsons, Nestle, «Яндекс» – ці та інші відомі бренди понад 10 років довіряють перевезення та зберігання свого майна саме цієї компанії.

Клієнти сервісу запевняють, що ці склади відмінно підходять для зберігання дорогих меблів, архівних документів, цінних речей або навіть партій товару.

А все тому, що індивідуальні бокси від MAN ідуть у купі з плюсами:

  • гарантія безпеки, схоронність кожного предмета, відсутність ризику пошкодження
  • обов’язковий опис усіх речей
  • розрахунок ціни згідно із зайнятим простором, а не за все приміщення
  • відсутність перепадів температури, впливу вологи
  • страховка речей від пожежі

У самій компанії розповідають, що для бізнесу вони пропонують окремі бонуси:

  • спеціальний пакувальний матеріал
  • надійний спеціалізований транспорт для перевезення вантажу до складу й назад

Відгук на сайті компанії

Тут допомагають знайти й вантажників-муверів для упакування або розпакування, складання або розбирання, а також переміщення габаритних і важких речей.

«Комора»

Послуги кур’єра, шоу-рум, безкоштовний доступ в інтернет, можливість працювати прямо зі свого складу – це частина переваг, про які говорять ті, хто користувався послугами «Комори». А ще користувачі відзначають, що тут завжди допоможуть вибрати відповідний бокс, враховуючи мету й вид бізнесу.

За час роботи на ринку постійними клієнтами цієї компанії стали десятки столичних компаній. А також кияни, які шукали надійне місце для зберігання особистих речей.

У самій компанії розповідають, що мінімальна площа орендованого приміщення тут становить 1 квадратний метр, максимальна – 12. Висота боксів – 2,5 метра.

Як додаткову послугу «Комора» надає в оренду стелажі. При укладанні договору оренди на тривалий час, можливе виготовлення стелажів та переобладнання юніта на замовлення клієнта.

У надійних боксах «Комори» з протипожежною системою й охороною не трапиться нічого непередбачуваного, і ми гарантуємо максимальну безпеку майна наших клієнтів. Зокрема, ми надаємо можливість оформити страховий поліс безпосередньо в нашому офісі-складі, – пишуть на сайті компанії

А якщо прийшов час продовжити оренду, а ви не маєте часу під’їхати до офісу, ви можете безкоштовно викликати кур’єра «Комори», щоб продовжити договір та оплатити послуги на місці.

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *