Бізнес-івенти 2019: найцікавіші заходи цієї весни

#огляд

Ми зібрали найцікавіші, на нашу думку, ділові івенти цієї весни для тих, хто хоче отримати реальні практичні поради для розвитку свого бізнесу

Форум «Індустрія торгівлі»

Це одна з ключових подій українського ринку ритейлу, яка щорічно демонструє повний спектр рішень для магазинів, підприємств громадського харчування, стріт-фуду і розважальних зон. Особливість форуму – мінімум теорії – максимум практичних порад і корисних контактів.

Захід відбудеться 12-14 березня і буде корисним для:

  • власників і ТОП-менеджерів ТЦ, ТРЦ, розважальних та ігрових центрів, парків розваг і т. д.
  • власників, керівників, комерційних директорів, директорів з виробництва, технічних фахівців, головних технологів магазинів всіх форматів
  • власників і ТОП-менеджерів підприємств громадського харчування
  • дизайнерів і архітекторів
  • підприємців

Відвідувачі форуму зможуть вибрати для себе прибутковий надійний бізнес і знайти все необхідне для відкриття власної справи, – обіцяють організатори

Зареєструватися на форум можна тут.

Blockchain UA

А цей захід буде цікавий всім, хто має справу з ринком криптовалют.

Конференція Blockchain UA відбудеться 22 березня 2019 року і збере сильне блокчейн ком’юніті в Україні та Європі.

Організатори розповідають, що конференція спрямована на широку аудиторію і її головна мета – підвищити інформованість учасників про блокчейн і децентралізовані технології, а також інтегрувати Україну в міжнародне співтовариство.

Ми пропонуємо не тільки якісні доповіді, але і особисте спілкування з лідерами думок в блокчейн індустрії. Учасникам надається унікальна можливість знайти партнерів, інвесторів і завести корисні знайомства, які в подальшому можуть призвести до розробки інноваційного блокчейн проекту, – запевняють організатори

Конференція поділяється на 3 тематики:

  • Blockchain для бізнесу
  • Blockchain розробки
  • Blockchain маркетинг

Реєстрація на сайті: blockchainua.com

ADDIT EXPO 3D – 2019

III Міжнародна спеціалізована виставка ADDIT EXPO 3D – 2019 пройде в Києві з 2 по 5 квітня.

Головна мета виставки – демонстрація кращих досягнень науки, техніки і технологій, необхідних для інноваційного розвитку економіки України, а також сприяння у встановленні ділових, економічних і торгових зв’язків між вітчизняними підприємствами та країнами близького і далекого зарубіжжя.

Спеціалізована виставка дозволяє підприємствам, з одного боку, ознайомитися з світовими новинками в своїй області, так і надає можливість продемонструвати свої власні розробки, вивірити економічну доцільність і конкурентоспроможність своєї продукції.

Addit EXPO 3D – це виставка для тих, хто йде в ногу з часом, хто відкрив для себе простори найбільш динамічно розвиваються технологій XXI століття, хто віддає собі звіт в тому, що третя промислова революція починається на наших очах. Наше головне завдання – надати можливість кожному клієнту максимально розкрити свій потенціал, заявити про свої досягнення на всю Україну, звірити свої передчуття про перспективи розвитку галузі з кращими світовими брендами, адаптованими, при цьому, під наш вітчизняний ринок, його потреби і можливості, – говорять організатори

Контакти:
тел.: (044) 201-11-56, 201-11-58
e-mail: plast@iec-expo.com.ua, alexk@iec-expo.com.ua

CISOLAR 2019

Одним з ключових питань CISOLAR 2019 буде можлива зміна моделі ринку сонячної енергетики – перехід від системи зелених тарифів до аукціонної системи. Саме така законодавча ініціатива знаходиться сьогодні в центрі уваги ринкових гравців й інвесторів.

Насичена ділова програма події дозволить учасникам отримати відповіді на галузеві питання різних рівнів складності та інформацію високого професійного рівня.

16 квітня в готелі Hilton (бул. Т. Шевченка, 30) відбудеться ключове B2B подія – Конференція CISOLAR 2019, в якій візьмуть участь понад 70 спікерів і 500 делегатів з більш ніж 30 країн – власники, керівники, директора впливових компаній, а також інвестори і підприємці в галузі сонячної енергетики.

16 квітня відбудеться важлива частина конференції CISOLAR AWARDS 2019 Ceremony, на якій традиційно будуть обрані кращі проекти сонячної енергетики Центральної і Східної Європи.

17-18 квітня  у виставковому центрі «ACCO International» (пр.Перемоги, 40-б) пройде 2-денна виставка CISOLAR 2019. У масштабному трейд-шоу візьмуть участь понад 100 експонентів, які продемонструють нові проекти, кращі технологічні рішення для бізнесу та дому. Кількість відвідувачів очікується на рівні 5 000+.

Практичні тренінги та воркшопи для PV-інсталяторів-невід’ємна частина події і проходитимуть паралельно з виставкою, 17-18 квітня. Заходи будуть корисні для власників малих підприємств, об’єктів нерухомості – приватних і багатоквартирних будинків, які вже встановили сонячні електростанції, експлуатують або планують побудувати. Учасники дізнаються, як заощадити за допомогою «зеленого тарифу» і почати розвиток власного бізнесу.

Зареєструватися на CISOLAR 2019 можна на сайті: ru.cis-solar.com

Або написавши на e-mail: inna.nemova@ibcentre.org

SUPERWOMAN

Це унікальна work & life balance подія, де успішні жінки різних професій діляться своїм досвідом підприємництва, створення бізнесу, професійного і особистого зростання.

Ми об’єднуємо на одному майданчику бізнес-леді, ТОП-менеджерів, психологів, журналістів, письменниць, дизайнерів, стилістів, рестораторів і представниць різних професій для створення мотивуючої атмосфери нетворкінгу і народження надихаючих ідей, – кажуть організатори

Захід відбудеться 20-21 квітня. І буде проходити 2 дні по потокам: BUSINESS & CAREER і LIFE & LOVE.

Ми створили гармонійну програму, яка надихне вас на звершення в бізнесі і житті. Ми хочемо через реалізацію ідей, талантів, задатків, здібностей і мрій кожної жінки розвивати вільне підприємництво в Україні, – кажуть організатори

Реєстрація на сайті: https://yousuperwoman.com/

Лабораторія онлайн бізнесу 2019

З 17 по 19 травня у Палаці спорту пройде V щорічний саміт для підприємців – Лабораторія Онлайн Бізнесу 2019.

Під одним дахом збереться більше 4 000 учасників, більшість з яких-власники бізнесів.

На честь 5-річчя івенту проведемо Лабораторію в стилістиці All Stars. Вже ведемо переговори з суперзірками бізнес-тематики. На сцену вийдуть люди з реально гучними іменами. Їм точно є чим поділитися з учасниками, – розповідають організатори

І додають, що кожен виступ проходить жорстку модерацію, щоб в результаті учасники отримали тільки застосовувані інструменти і збільшили прибуток свого бізнесу.

Забронювавши місце в ранній передпродажі (28-31 січня) , ви отримаєте одне з найпотужніших виступів заходу до себе на поштову скриньку.

Реєстрація на захід тут.

Весна завжди асоціюється з пробудженням, активізацією і починанням нового. Тепер ви знаєте, куди можна відправитися, щоб отримати цікаві лайфхаки для розвитку свого бізнесу, прокачати свої навички і навчитися чомусь новому.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *