Back to school: огляд корпоративних курсів англійської

#огляд

Знати англійську в діловому світі дуже важливо, адже знання саме цієї мови відкриває двері в міжнародний бізнес. Але яка школа може швидко й ефективно прокачати навички англійської корпоративних співробітників? Чим такі курси відрізняються один від одного? Які сертифікати видають по їх закінченню, і як вони можуть стати в нагоді? Про все це читайте в нашій добірці кращих освітніх центрів Києва з корпоративного вивчення іноземних мов

British Council

За 80 років практики у понад ста країнах світу Британська Рада заслужила беззаперечний авторитет у навчанні англійської. Кваліфіковані та досвідчені педагоги, унікальні навчальні матеріали, розроблені спеціально для своїх студентів, і навіть безкоштовні підручники — все це доступно корпоративним студентам British Council.

Що чекає на корпоративних працівників на цих курсах:

  • По-перше, перед початком курсу кожен студент проходить тестування, а навчальні напрямки адаптуються до його рівня та вимог
  • По-друге, викладачі тут — педагоги вищих категорій, які мають сертифікати CELTA чи диплом DELTA
  • На заняттях увагу приділяють одразу всім напрямкам: читанню, писемному та усному мовленню, а також аудіюванню
  • Групові заняття проводять як в офісі компанії, так і в аудиторіях British Council
  • По завершенню курсу студенти проходять незалежне оцінювання й отримують сертифікат, що підтверджує рівень знань

Детальніше дізнатися про навчальні програми, а також отримати комерційну пропозицію для корпоративних курсів англійської можна на сайті British Council.

Перший Кембриджський Освітній Центр і Grade Education Centre

Хочете отримати сертифікат Кембриджського Університету, не виїжджаючи з Києва? З Першим Кембриджським Освітнім Центром це можливо. Але престижний сертифікат — далеко не все, що пропонує Центр. Викладачі вищої категорії та якість знань — ось навіщо сюди приходять керівники, власники бізнесу й топ-менеджмент.

А для корпоративних студентів розроблені три гнучких курси: General, Business та Mixed English. Програми навчання базуються на посібниках Cambridge University Press. Вони розвивають усне мовлення та допомагають поставити бездоганну вимову вже на базовому рівні вивчення. Викладачем можна обрати українця (від 7600 гривень за місяць занять) або носія мови (від 9200 гривень на місяць).

Після закінчення програми студенти First Cambridge Education Centre отримують міжнародні кембриджські сертифікати, які визнають у понад 130 країнах світу

Корпоративні курси англійської в Першому Кембриджському Освітньому Центрі (First Cambridge Education Centre) позиціонують себе як курси для цілеспрямованих співробітників компаній, для яких важливо говорити англійською гарно й правильно з колегами та бути впевненими у спілкуванні з іноземними партнерами.

First Cambridge Education Centre — офіційний партнер платинового тест-центру Кембриджських іспитів з англійської мови Grade Education Centre. Тобто кожен випускник може скласти іспити Cambridge English та отримати міжнародний сертифікат Кембриджського університету.

American English Center

Назва цієї освітньої платформи говорить сама за себе — викладачі з Америки й Канади навчають студентів справжній живій мові. Завдяки цим курсам співробітники компаній будуть легко розуміти документацію мовою оригіналу та швидку розмовну мову ваших бізнес-партнерів.

Серед головних особливостей навчання в центрі — вивчення англійської в тій сфері, якої потребують корпоративні клієнти. Медицина, банкінг, IT — байдуже, в якій галузі працює ваша компанія — викладачі American English Center розроблять курс і підготують навчальні матеріали спеціально для вас.

British Hills

Як і в більшості шкіл, тут можна обрати місце проведення занять: безпосередньо в офісі клієнтів або в навчальних залах школи.

Корпоративні студенти можуть обрати навчання за трьома курсами. На загальному курсі в пам’яті освіжають університетські знання та додають нових. На курсі ділової англійської вдосконалюють навички листування та переговорів із контрагентами. А на курсі спеціалізованої англійської все концентрується на сфері діяльності компанії-клієнта.

А ще студенти British Hills можуть відвідувати розмовний клуб і додатково практикувати усне мовлення.

Speak Now

Ви маєте право вибору у всьому, що стосується навчання, — ось головна особливість школи Speak Now. По-перше, корпоративні клієнти можуть обрати, як займатися: індивідуально з викладачем (від 350 гривень) або в групі до шести осіб (від 400 гривень). По-друге, коучем можна обрати носія мови або професійного філолога-українця.

Місцем проведення занять може бути ваш офіс або студія Speak Now. Виїзд викладача безпосередньо до офісу вашої компанії та можливість самостійно обирати й коректувати час занять — безсумнівний плюс цієї школи англійської мови.

Теми обговорення, граматика й лексика адаптуються під потреби та сфери діяльності кожної групи студентів. А ще можна відвідувати безкоштовний Speaking Club, де можна поговорити й на інші теми.

Fusion Language Group

Особливість цієї школи — її максимальна клієнтоорієнтованість. Програму навчання не тільки складають окремо під кожну корпоративну групу, але й коректують і стверджують спільно з керівництвом компанії-клієнта.

Вузькогалузева термінологія, особливості мови під час ділового спілкування в усному спілкуванні з партнерами, а також можливість отримувати та виконувати завдання дистанційно – ось те, за що компанії обирають Fusion Language Group.

Вартість навчання стартує від 500 гривень за групове заняття, а мінімальна тривалість курсу – 3 місяці.

Oxford School

Понад 10 років навчання англійської корпоративних клієнтів роблять Oxford School одним із найавторитетніших освітніх майданчиків у Києві. Процес навчання максимально діджиталізовано, адже займатися можна не тільки безпосередньо на уроках, але й тренувати лексику та граматику в режимі онлайн. Також студентам доступна величезна бібліотека з тисячами відеоуроків, книг і підручників.

Випускники Oxford School отримують два сертифікати: стандартний від школи та міжнародного зразка.

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *