Бізнес-івенти 2018: шість найважливіших заходів цієї весни

#заходи

Ми зібрали й розбили по категоріях найбільш незвичайні та цікаві ділові івенти країни для тих, хто хоче отримати реальні практичні поради як удосконалити свій бізнес

Як розвинути сильну команду

Семінар «Залучення персоналу»

Чи вважаєте ви своїх співробітників однією командою, яка заточена на загальний результат і яка досягає єдиних для справи цілей? Чи замислювалися ви про те, що у вашій системі управління персоналом можуть бути помилки, що заважають вам досягти ще більших результатів? Бізнес-практик зі світовим ім’ям Метт Кребтрі проведе семінар, де розповість про інструменти мотивації та залучення працівників, а також розкриє секрети побудови потужного колективу.

Де: Київ, Ramada Encore Kiev, столичне шосе, 103.

Коли: 16 березня, 9:30-16:00.

Скільки: пакет Standart – 9000 гривень, Business – 15 000 гривень, VIP – 21 000 гривень.

Перша в Україні аджайл-конференція під егідою scrum.org

Ви керівник і створюєте сильну та ефективну IT-команду, яка забезпечить високу адаптивність вашого бізнесу? Мрієте підвищити продуктивність своєї компанії, завжди бути в тренді й не поступатися конкурентам? Тоді відкрита одноденна конференція ScrumDayUA – те, що вам потрібно.

ScrumDayUA — це єдина в Україні аджайл-конференція під егідою scrum.org. Цей івент уже ввійшов до топ-10 кращих IT-заходів світу весни 2018 року.

Це освітній майданчик, де ви зможете прослухати виступи та отримати рекомендації 20 експертів із менеджменту з 10 країн світу. На конференції виступлять генеральний директор ScrumTrek Асхат Уразбаєв, один із кращих світових експертів в управлінні Юрген Аппело, бізнес-коучі Магдалена Фірліт і Наталя Павлова, а також ліцензований тренер зі Scrum Костянтин Розумовський.

Чому це важливо? ScrumDayUA — це бізнес-івент, де ви навчитеся впроваджувати Agile-методи в систему управління бізнесом швидко й ефективно. Agile-методи – новітні підходи до розробки програмного забезпечення всередині компанії, рішення, які працюють на бізнес.

Зробіть управління компанією досконалим, будуйте бізнес, орієнтуючись на команду, і проведіть Agile-революцію своєї справи.

Де: Київ, конференц-хол «ДЕПО», вул. Антоновича, 50.

Коли: 17 березня, 09:00-19:00.

Скільки: 179 євро до 7 березня, 199 євро до 14 березня, 249 євро в день заходу.

Маркетинг: як знайти та затримати клієнта

Тренінг «Партизанський маркетинг»

Способів просування товарів і послуг існує безліч. Можна роздавати листівки на вулицях, можна вкладатися в багатомільйонну рекламу на телебаченні, можна найняти цілий штат маркетологів. А можна ефективно розподілити бюджет на просування і з мінімальними витратами добитися максимальної користі. Про те, як це зробити, розкажуть на практикумі «Партизанський маркетинг. Маркетинг без бюджету або як вивести бізнес на дорогу успіху».

Де: Київ, готель «Мир», проспект Голосіївський, 70.

Коли: 13 березня.

Скільки: 2200 гривень.

Тренінг «Керування інтернет-маркетингом»

Інтернет – це джерело інформації та грошей. В еру тотальної діджиталізації кожному бізнесу важливо вміти працювати з цифровими інструментами, що допомагають знаходити клієнтів, і грамотно вибудовувати маркетингові стратегії у всесвітній мережі.

Одноденний тренінг «Управління інтернет-маркетингом» – це захід для бренд-менеджерів, маркетологів і директорів, які хочуть освоїти інструменти онлайн-продажів та збільшити вигоду від реклами.

Де: Київ, вул. Щекавицька, 30/39.

Коли: 5 квітня.

Скільки: 2500 гривень.

Комунікації: як і про що вести переговори

Тренінг «Міжособові комунікації керівника»

Уміти правильно й переконливо викладати свої думки особливо важливо для всіх, хто комунікує з клієнтами та партнерами. Ведення переговорів – це мистецтво, якому можна й потрібно вчитися. У цьому переконані організатори тренінгу «Міжособові комунікації керівника».

Два дні інтенсивного вивчення майстерності комунікації включають в себе:

  • введення в основи управління персоналом
  • розбір стандартних помилок керівників у спілкуванні з підлеглими, партнерами, клієнтами
  • вивчення технологій переговорів
  • вивчення невербальної комунікації

Де: Київ, вул. Старокиївська, 10Г.

Коли: 5-6 березня.

Скільки: 4870 гривень.

Переконливий оратор Advanced

Хороший оратор – це не той, хто добре говорить, а той, кого уважно слухають. Саме про мистецтво утримання уваги аудиторії й піде мова під час цього курсу.

Він включає в себе шість занять, на яких ви навчитеся писати ефективні тексти, контролювати свою невербальну комунікацію, відповідати на провокаційні питання аудиторії та заряджати своїх слухачів драйвом.

Де: Хрещатик, 15, офіс 2А.

Коли: 10-16 квітня.

Весна завжди асоціюється з пробудженням, активізацією та починанням нового. Тому краще не відкладати позитивні зміни, а змінювати себе, свій бізнес, прокачувати навички й навчатися новому.

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *