Як організувати бізнес-івент? Огляд креативних агентств України

#огляд

Коли мова заходить про організацію ділового заходу, важливо обрати того підрядника, який зробить подію незабутньою. Про те, які послуги сьогодні надають українські івент-агентства і чим вони відрізняються одне від одного, — читайте в нашій добірці найкреативніших із них

Можна постаратися й організувати свій захід власноруч, але чи варто ризикувати репутацією? Адже тільки довіривши організацію заходу професіоналам, можна бути впевненим, що він пройде на вищому рівні.

Art-event

За 5 років існування на ринку агентство встигло стати одним із найбільш упізнаваних і популярних в Україні. Постійні клієнти компанії – відомі бренди, такі як мережа ресторанів «Козирна карта», Stella Artois, WOG, АТБ, а також канал СТБ і Новий канал.

В Art-event стверджують, що професійний підхід до організації будь-якого ділового заходу та свята для компанії дозволяє істотно оптимізувати витрати на його проведення. Саме тому в агентстві працюють фахівці з багаторічним досвідом, які знають, як спланувати кожну подію до дрібниць і втілити в життя найоригінальніші ідеї клієнтів.

З огляду на побажання замовника, тут створюють тематику свята, розробляють індивідуальний сценарій, обирають відповідне місце для проведення заходу, складають розважальну програму та запрошують професійних ведучих й артистів будь-яких жанрів.

Своєю родзинкою фахівці Art-event вважають організацію свят у нестандартних місцях. Тому локаціями для проведення заходів тут стали повітряна куля, майданчики на даху, вітрильні регати, прогулянковий трамвай і Party Bus.

Серед додаткових послуг агентства – авторський декор залів, послуги флориста й прокат транспорту: автобуси, лімузини та ретро-автомобілі.

Znak Event

Znak Event – креативне агентство з організації корпоративних подій. Znak Event працюють по всій Україні й свої заходи їм довіряють АВК, «Геліос», ТРК «Україна», «Сьогодні Мультимедіа», «Громадське телебачення», «Прімоколлект», «Небесна Криниця», Mille, Materialise та інші великі українські компанії.

Команда Znak Event запевняє, що їхні концепції народжуються на стику традицій і культур. А вийти за межі звичної сфери діяльності, озирнутися й отримати справжнє задоволення від нових і неймовірних ідей, реалізованих на івенті – їхній унікальний підхід.

Ті, хто не одноразово зверталися до послуг цього агентства, стверджують, що працювати з командою Znak Event швидко й зручно в режимі 24/7. І що організація події будь-якого масштабу з ними проходить в атмосфері довіри:

Відгуки на сайті znak-event.com

Агенція пропонує розробку індивідуального концепту та стилю проекту, починаючи від поліграфічної продукції, що супроводжує подію, та закінчуючи складними декораціями та інтерактивними фотозонами.

У складі організаторської групи Znak Event завжди працює команда професіоналів: режисери, артисти, декоратори, фотографи й відеографи, ведучі, ді-джеї, аніматори, кейтерінг, фахівці зі звукового та світлового обладнання. Тут обіцяють, що будь-який захід обов’язково стане незабутнім і незмінно high quality.

Event.ua

За 10 років своєї діяльності Event.ua сформували власний підхід до організації бізнес-заходів. У портфоліо агентства – масштабні та різноформатні івенти для провідних компаній у різних галузях. Це Sony, l’oreal, Bayer, Avon, «Спортмастер», Mazda, Toyota, Renault і багато інших.

Завдяки індивідуальному підходу до кожного клієнта, лояльним цінам і проведенню як вітчизняних, так і міжнародних бізнес-заходів на професійному рівні компанія отримала найвищі нагороди на щорічному фестивалі Event awards.

Основна спеціалізація Event.ua – організація презентацій, корпоративних свят, приватних вечірок, бізнес-конференцій, інсентив-турів та тімбілдінгу.

Є!event

Організація мотиваційних, комунікаційних і стратегічних ділових заходів – основні напрямки Є!event. Тут упевнені, що бізнес-івент – це ефективний інструмент реалізації завдань компанії, а не марнотратна розвага. А бюджет заходу – інвестиція в майбутнє бізнесу та гарантія його економічного зростання.

Завдяки зваженому та чітко сформованому підходу до організації конференцій, круглих столів, презентацій, семінарів, тренінгів та ділових ігор агентство Є!event дуже швидко стало одним із найбільш затребуваних івент-агентств серед великих українських компаній.

На веб-сайті компанії можна побачити, що серед постійних клієнтів агентства – Aeroc, «Три ведмеді», «Автосоюз», Tikkurila та інші відомі бренди.

«Майстер Клас»

За 12 років це агентство організувало майже півтисячі корпоративних заходів. Більшість їхніх проектів уже давно стали міжнародними й зачепили Грузію, Туреччину, Грецію, Італію, Естонію, Чорногорію, Угорщину та ОАЕ. Та й в Україні агентство «Майстер Клас» дуже добре знають.

Приміром, Україна приєднується до загальноєвропейської традиції пам’яті жертв війни в дусі пам’яті та примирення з використанням червоних маків як символу пам’яті. І «Майстер Клас» радо відгукнулися на ініціативу Українського інституту національної пам’яті, Адміністрації Президента та Міністерства освіти і науки України приєднатися до волонтерського руху в організації такого важливого заходу. В агентстві запевняють, що цей проект – особливий для них, адже він має не просто розважальний, але й освітній характер, навчає дітей поваги до старшого покоління та його шанування.

Постійні великі клієнти «Майстер Клас» — Amway Україна, «Нова пошта» і HYUDAI.

Для компанії Amway Україна команда «Майстер Клас» організувала Пікнік бажань – захід, що об’єднав концепцію заміського відпочинку у форматі family day, а також святкування 10-річчя компанії. Ця подія була організована одночасно в кількох великих містах України. Протягом дня гості брали участь в інтерактивних програмах, заробляли фан-фішки – своєрідну валюту свята, яку можна було обміняти на листочки для дерева бажань.

У «Майстер Клас» стверджують, що особливість їхніх заходів полягає в тому, що вони живі та емоційні. А створювати свята для поліпшення якості відносин між людьми – основна місія компанії.

PUSH-K Solutions

Auchan, корпорація «Богдан», «АВК», Bayer, OLX – ці та багато відомі компанії довіряють організацію заходів саме цьому агентству. Команда PUSH-K успішно організувала понад 100 корпоративних заходів для українських компаній.

У PUSH-K Solutions запевняють, що за 11 років існування на ринку вони навчилися не просто створювати заходи, а й робити їх частиною просування бізнесу.

PUSH-K Solutions спеціалізується на організації заходів для великого й середнього бізнесу, дипломатичних представництв, міжнародних організацій, а також органів державної влади. Головною особливістю тут вважають те, що компанія забезпечує повний цикл створення проектів – від промальовування концепції до постпродакшена та відеозвіту про подію.

А своєю перевагою команда PUSH-K Solutions називає те, що вони уникають шаблонних рішень.

«Переполох»

За 7 років свого існування агентство стало одним із найбільш упізнаваних в Одесі. Його постійними клієнтами стали такі відомі бренди, як Samsung, «Сільпо», Zarina, «Одескабель», «Південний морський порт», AutoRia та багато інших.

Ті, хто скористався послугами «Переполох», кажуть, що ця команда професійно організовує заходи не тільки в будь-якій точці країни, але й поза її межами.

У самому агентстві розповідають: вони складають сценарії з урахуванням усіх побажань замовника, а також надають понад 700 товарів і послуг.

Тімбілдінг за кордоном, ексклюзивні екскурсії, майстер-класи, корпоративи та бізнес-зустрічі – тут запевняють, що готові організувати захід будь-якого формату і масштабу.

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *