Єврогроші – вигідні кредити для всіх PROMOTED

#реклама

Кожна людина стикається з фінансовими труднощами, і в такій ситуації є кілька варіантів вирішення проблеми. Ви можете звернутися до друзів і взяти в борг, піти в банк, або закласти цінне майно в ломбард. Але є набагато більш простий і зручний спосіб вирішити фінансові проблеми – звернутися в сервіс онлайн кредитування Єврогроші

Компанія дозволяє отримати кредит онлайн на карту будь-якого банку за 15 хвилин. Вся процедура оформлення здійснюється через інтернет, вам навіть не доведеться виходити з дому.

Як отримати гроші

Щоб отримати позику в компанії Єврогроші, вам необхідно оформити заявку на сайті організації. Кредити тут видаються всім повнолітнім громадянам України, незалежно від соціального статусу, кредитної історії, місця роботи і рівня доходу. Головна умова – наявність паспорта громадянина України та банківської карти.

1. Виберіть суму і термін користування кредитом на калькуляторі, на головній сторінці сайту.

2. Заповніть заявку із зазначенням даних про себе. Вам потрібно буде вписати адресу, місце роботи, рівень доходу і прикріпити фото паспорта та ІПН.

3. Пройдіть перевірку карти. Верифікація необхідна компанії для перевірки справжності карти, а також для того, щоб упевнитися, що у клієнта є до неї доступ.

4. Далі дочекайтеся рішення сервісу. Зазвичай необхідно не більше 15 хвилин, але іноді менеджерам потрібно більше часу, до 30 хвилин.

5. Якщо відповідь по кредиту позитивна, вам запропонують підписати договір. Після цього гроші будуть переведені на вашу карту.

Вся схема зрозуміла і прозора. Не потрібно купу документів, поручителів та завдатки – мінімум часу, сил і документів.

Як повернути кредит

Уважно читайте договір перед підписанням, в ньому прописані всі умови співпраці. Головний обов’язок клієнта – вчасно повернути гроші. Для повернення передбачено 3 зручних способу: оплата картою в особистому кабінеті, оплата через термінал, або у відділенні банку. Ми рекомендуємо перший спосіб – так гроші будуть перераховані на рахунок компанії миттєво, і комісія за переказ не стягується. Таким способом можна оплачувати борг навіть в останній день договору.

Оплата в терміналі проводиться готівкою і проходить з комісією. Рекомендований час оплати через термінал – 1 день до кінця дії договору.

Оплата через касу банку проходить з комісією, переказ йде 3 дні. Рекомендований час оплати: за 3-4 дні до кінця дії договору.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *