Як переконатись в тому, що Ви виплатили кредит повністю PROMOTED

#кредити
Як переконатися, що кредит погашено

Кожен з нас чув історії про те, що навіть невелика заборгованість перед банком чи МФО згодом може перерости у досить велику суму. Кожен позичальник може запобігти цій ситуації, якщо уважно ознайомиться з умовами кредитування. Зараз ми детально розглянемо способи перевірки активності заборгованості

Яку форму погашення кредиту Ви обрали

  • Починати треба спочатку, а саме з визначення форми погашення заборгованості. Існує декілька варіантів:
    готівкою через платіжні термінали;
  • переказ коштів на банківський рахунок;
  • безготівковий в онлайн-кабінеті МФО;
  • готівкою в офісі компанії.

Чому форма виплати заборгованості має таке значення? Усе максимально просто – термін зарахування коштів. Наприклад, безготівкові транзакції за допомогою системи LiqPay проводяться моментально, а банківський переказ може тривати до 3-5 днів. Саме через це представники МФО радять позичальникам гасити кредит заздалегідь, щоб запобігти активації штрафних санкцій за прострочення кредиту.

Перевірте розмір заборгованості перед останнім платежем

Вибрати МФО на Хотлайн Фiнанс УкраїнаОбов’язково перевірте розмір боргу перед тим, як вносити останній платіж. Зробити це дуже просто, наприклад, подзвоніть по контактному номеру мобільного телефону, який вказано на офіційному сайті МФО, а потом просто скажіть оператору номер кредитного балансу. Менеджер повідомить про розмір остаточної заборгованості.
Дзвінок в Call-центр – не єдиний вихід із ситуації. Завжди можна поспілкуватися з менеджерами МФО особисто, відвідавши офіс компанії, в якій Ви оформлювали кредит. Перераховуйте кошти з урахуванням комісії банку чи терміналу. Ще більше корисної інформації Ви знайдете на сайті Hotline.finance: кредити онлайн на карту в Україні.

Довідка про погашення кредиту

Щоб на 100% зняти усі питання, запросіть в МФО довідку, яка буде свідчити про те, що Ви виплатили заборгованість в повному обсязі. Запит на її отримання Ви можете зробити в офісі компанії.

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *